Ο Γιώργος Δώνης άφησε εκτός αποστολής τον Γιοάν Μολό, που οδεύει προς την έξοδο. Αντίθετα, πήρε τον Ούφε Μπεκ εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Αστέρα.
Οι μέρες του Γιοάν Μολό στον Παναθηναϊκό είναι… μετρημένες. Ο Γάλλος εξτρέμ δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιώργου Δώνη, τις ευκαιρίες που παίρνει τις… πετάει όλες στα σκουπίδια και δε δείχνει ικανός να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και να βοηθήσει. Κάτι που τον φέρνει κοντά στην έξοδο τον ερχόμενο Ιανουάριο. Και που προς το παρόν τον αφήνει εκτός αποστολής.
Ο Μολό δε βρίσκεται στην αποστολή που ανακοίνωσε πριν από λίγο ο προπονητής του Παναθηναϊκού εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, σε αντίθεση με τον Ούφε Μπεκ ο οποίος έπειτα από πολύ καιρό βρίσκεται στους 18 της αποστολής.
Από ‘κει και πέρα δεν υπάρχουν εκπλήξεις, με τον Κολοβό να βρίσκεται κανονικά εντός αποστολής.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
LIVE: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Η Μπέρνλι σόκαρε την Τσέλσι στις καθυστερήσεις ισοφαρίζοντας σε 1-1, με την Μπράιτον να επικρατεί της Μπρέντφορντ 2-0 και την Άστον Βίλα να μένει το 1-1 απέναντι στη Λιντς.