
Κλέλια Χατζηιωάννου : Πλήρωσε τον ΕΝΦΙΑ για το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Επιταγή 70.000 ευρώ για να πληρωθεί ο ΕΝΦΙΑ παρέδωσε στο Χαμόγελο του Παιδιού η Κλέλια Χατζηιωάννου. Δεν είναι η πρώτη φορά, άλλωστε, που η οικογένεια Χατζηιωάννου «στέκεται« δίπλα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και οργανισμού.
Επιταγή 70.000 ευρώ για να πληρωθεί ο ΕΝΦΙΑ παρέδωσε στο Χαμόγελο του Παιδιού η Κλέλια Χατζηιωάννου. Δεν είναι η πρώτη φορά, άλλωστε, που η οικογένεια Χατζηιωάννου «στέκεται« δίπλα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και οργανισμού.
Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, η κα Κλέλια Χατζηιωάννου παρέδωσε στον πρόεδρο του Οργανισμού κ. Κώστα Γιαννόπουλο επιταγή αξίας 70.000€ προκειμένου να καλυφθεί η οφειλή για τον ΕΝΦΙΑ 2019.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά την κα Χατζηιωάννου καθώς για άλλη μια φορά αποδεικνύει την ευαισθησία και την έμπρακτη συνεισφορά της στο έργο του Οργανισμού που καταβάλλει καθημερινά τεράστιες προσπάθειες για να βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί θύμα Βίας, σε κάθε παιδί θύμα Εξαφάνισης, σε κάθε παιδί με σοβαρά προβλήματα Υγείας και σε κάθε παιδί και την οικογένειά του που ζει ή απειλείται να βρεθεί σε κατάσταση Φτώχειας.
- Έμπολα: Η επίσκεψη του επικεφαλής του ΠΟΥ στο Κονγκό αναβλήθηκε για την Πέμπτη
- Η Βόρεια Κορέα εφαρμόζει νέες στρατηγικές για βαλλιστικούς πυραύλους και κρουζ με τεχνητή νοημοσύνη
- Drone – show στην Αυστραλία ακυρώθηκε όταν άρχισαν να πέφτουν τα drone από τον ουρανό [βίντεο]
- ΕΛ.Α.Σ.: Ο Αλέξης Τσίπρας επιστρέφει και κεντρίζει το ενδιαφέρον των ξένων ΜΜΕ
- Ο έντονος διάλογος Κυρίζογλου – Δούκα στην ΚΕΔΕ
- Ποινή κάθειρξης 12 ετών σε 31χρονο για τον βιασμό κοπέλας το 2022 στα Φαλάσαρνα


