Με ισπανό διαιτητή θα διεξαχθεί η μεγάλη αναμέτρηση Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
Ο Χοσέ Μαρία Σάντσεθ Μαρτίνεθ ορίστηκε να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη για τη 12η αγωνιστική της Super League. Ισπανοί ρέφερι θα βρίσκονται και στο VAR
Ο ισπανός Χοσέ Μαρία Σάντσεθ Μαρτίνεθ θα είναι ο διαιτητής ορίστηκε στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ για τη 12η αγωνιστική της Super League.
Ο 36χρονος ρέφερι, που επιλέχτηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το μεγάλο ματς στο Καραϊσκάκη την Κυριακή, ανήκει στην κατηγορία Elite της UEFA και έχει προϋπηρεσία σε σπουδαία ματς στη La Liga, καθώς έχει σφυρίξει ακόμα και σε clasico.
Παρόλα αυτά, σε ευρωπαϊκά ματς δεν έχει επιλεχθεί ιδιαίτερα, ενώ στο σημερινό ματς της Λίβερπουλ με τη Νάπολι έχει οριστεί ως διαιτητής VAR.
Από εκεί και πέρα βέβαια έχει βρεθεί φέτος ήδη δύο φορές στο Καραϊσκάκη ως τέταρτος ρέφερι στα ματς του Ολυμπιακού με την Βικτόρια Πλζεν και την Κράσνονταρ για τα προκριματικά του Champions League.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.