«Κολλητή» παρέα κάνουν ο Τόνι Σφήνος και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος. Ο πρώην βουλευτής και υπουργός της Νέας Δημοκρατίας και ο γνωστός σόουμαν βγαίνουν συχνά για φαγητό και ποτό.

Ο λόγος; Δύο γυναίκες. Η σύζυγος του Τόνι Σφήνου, Ιωάννα Γραμματικού, και η σύντροφος του Άρη Σπηλιωτόπουλου, Φοίβη, είναι αδελφές!

Πρόσφατα μάλιστα το ζευγάρι Άρης Σπηλιωτόποπουλος  – Φοίβη Γραμματικού, διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται ο Τόνι Σφήνος μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Άρης Σπηλιωτόπουλος – Φοίβη Γραμματικού

Δύο χρόνια σχέσης μετρούν ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και η Φοίβη Γραμματικού και η διαφορά ηλικίας δεν έχει σταθεί εμπόδιο. Ο 53χρονος πολιτικός και η 24χρονη σύντροφός του απέδειξαν με το πέρασμα του χρόνου ότι περνούν καλά ενώ δεν σταματούν να κάνουν κοινές εξορμήσεις. Αγαπούν τα ταξίδια, τις κοσμικές εξόδους και τις θεατρικές βραδιές.

«Όταν ο χρόνος είναι κατάλληλος, θα έρθει και το παιδί»

Παλαιότερα, όταν με αφορμή μια φωτογραφία κυκλοφόρησαν φήμες για εγκυμοσύνη, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος πήρε θέση.

«Όταν ο χρόνος είναι κατάλληλος, θα έρθει και το παιδί. Προς το παρόν με τη Φοίβη είμαστε λιγότερο από έναν χρόνο μαζί και είμαστε καλά. Δυστυχώς, η Φοίβη δεν είναι έγκυος», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο πρώην υπουργός και, αναφερόμενος στην επίμαχη εικόνα εξηγώντας ότι «η λήψη της φωτογραφίας ξεγελάει το μάτι. Μάλλον δεν έκανε καλή εφαρμογή το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει στη συγκεκριμένη βραδιά».