Θύμα μιας απίστευτης απάτης έπεσε ο γνωστός performer, Τόνι Σφήνος.
https://www.instagram.com/p/B446oxkAGY_/
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μεσημεριανής εκπομπής , ο δημοφιλής καλλιτέχνης εξαπατήθηκε όταν συνάδελφός του μουσικός του πρότεινε να ανοίξουν ένα μπαρ στην περιοχή της Μικρής Βενετίας της Μυκόνου.
55.000€ για «αέρα»
Αρχικά, του ζήτησαν να πληρώσει 55.000€ για «αέρα», τα οποία τα έδωσε και… τα έχασε, όπως αναφέρει ο performer στην μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο τραγουδιστής.
Ο ίδιος ο Τόνι Σφήνος συμφώνησε να καταβάλλει το μερίδιό του σε δυο δόσεις, ώστε να γίνει η συμφωνία και να ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής του μπαρ, πληρώνοντας από την τσέπη του προμηθευτές και το συνεργείο.
https://www.instagram.com/p/B2WbVvoIPDd/
Τα χαμένα χρήματα
Μάλιστα, το μπαρ άρχισε να λειτουργεί, ωστόσο η συνεργασία του με τον συνάδελφο «χάλασε» λίγους μήνες μετά και ο Τόνι Σφήνος απαίτησε να πάρει πίσω τα χρήματα που επένδυσε δηλαδή 55.000 ευρώ για τον «αέρα» και ακόμη 30.000 για τον εξοπλισμό του καταστήματος.
https://www.instagram.com/p/BzNWgkMoHSw/
Η απόφαση του δικαστηρίου
Σύμφωνα με την απόφαση που εξέδωσε πριν από λίγες ημέρες, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών ο συνάδερφος μουσικός που πρότεινε στον Τόνι να ανοίξουν το μαγαζί καταδικάστηκε πρωτόδικα από το δικαστήριο σε φυλάκιση ενός έτους για απάτη, καθώς όπως αποδείχτηκε ιδιοκτήτης του ακινήτου ήταν ο πατέρας του μουσικού, ο οποίος δεν είχε καμία αξίωση.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.