Τρόμος για τον Γιάννη Βούρο
Ο Γιάννης Βούρος απηύθυνε έκκληση στους δράστες
Θύμα κλοπής έπεσε, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος.
Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ μετά το τέλος της παράστασης «Σπασμένο γυαλί» στην οποία πρωταγωνιστεί, ο Γιάννης Βούρος βγήκε από το θέατρο «Πόλη» για να πάει στο αυτοκίνητό του και το βρήκε σπασμένο και κλεμμένο.
«Χθες βράδυ έξω από το θέατρο Πόλη κάποια καλόπαιδα έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου μου. Άνοιξαν το πορτπαγκάζ και πήραν τα πάντα. Σακίδιο,ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα, γυαλιά, μπουφάν δερμάτινο, δύο κοστούμια, πουκάμισα, μποτάκια, κλειδιά μηχανής, έγγραφα κλπ» , είπε ο ίδιος μιλώντας για το περιστατικό.
Κατόπιν ο Γιάννης Βούρος απηύθυνε έκκληση στους δράστες, λέγοντας:
«Για να αποφύγω την ταλαιπωρία της επανέκδοσης ταυτοτήτων, ας κρατήσουν αυτά που τους είναι απαραίτητα κι ας αφήσουν έξω από τι θέατρο τα έγγραφα…» .
- Οι ευχές της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Ελ Κααμπί ενόψει τελικού: «Καλή επιτυχία» (pic)
- Shops Open Today in Greece as Winter Sales Kick Off
- Έρωτας τέλος: Μέγκαν Φοξ και MGK βάζουν ξανά «τελεία» στην σχέση τους μετά τη γέννηση της κόρης τους
- Σε δύσκολη θέση ο Τόμας Φρανκ στην Τότεναμ
- Επτά αγκάθια στην εύρεση ακινήτου
- Σχολεία: Οι ημερομηνίες εξετάσεων και κλήρωσης στα Πειραματικά, Πρότυπα και Ωνάσεια



