Τρόμος για τον Γιάννη Βούρο
Ο Γιάννης Βούρος απηύθυνε έκκληση στους δράστες
Θύμα κλοπής έπεσε, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος.
Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ μετά το τέλος της παράστασης «Σπασμένο γυαλί» στην οποία πρωταγωνιστεί, ο Γιάννης Βούρος βγήκε από το θέατρο «Πόλη» για να πάει στο αυτοκίνητό του και το βρήκε σπασμένο και κλεμμένο.
«Χθες βράδυ έξω από το θέατρο Πόλη κάποια καλόπαιδα έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου μου. Άνοιξαν το πορτπαγκάζ και πήραν τα πάντα. Σακίδιο,ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα, γυαλιά, μπουφάν δερμάτινο, δύο κοστούμια, πουκάμισα, μποτάκια, κλειδιά μηχανής, έγγραφα κλπ» , είπε ο ίδιος μιλώντας για το περιστατικό.
Κατόπιν ο Γιάννης Βούρος απηύθυνε έκκληση στους δράστες, λέγοντας:
«Για να αποφύγω την ταλαιπωρία της επανέκδοσης ταυτοτήτων, ας κρατήσουν αυτά που τους είναι απαραίτητα κι ας αφήσουν έξω από τι θέατρο τα έγγραφα…» .
- Η Σανάε Τακαΐτσι έχει ρεαλιστικές ελπίδες για αυτοδυναμία στις εκλογές της Κυριακής με νέο κυβερνητικό εταίρο
- Άνοιξαν οι κάλπες στην Ταϊλάνδη με τρεις υποψηφίους που δεν μπορούν να εκλεγούν αυτοδύναμα
- Ο τροπικός κυκλώνας Μίτσελ φτάνει στην Αυστραλία με ριπές ανέμου έως 195 χιλιόμετρα την ώρα
- Επιθέσεις σε χωριά στη Νιγηρία – Τρεις νεκροί και περισσότεροι από 50 απαχθέντες
- Έκρηξη σε εργοστάσιο βιοτεχνολογίας στην Κίνα αφήνει πίσω της 7 νεκρούς
- Ισχυρή σεισμική δόνηση στην Κρήτη 4,8 Ρίχτερ





