Βαλμπουενά: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός μετά τη διακοπή» (pic)
Ο Γάλλος σούπερ σταρ με ανάρτησή του στα social media τόνισε ότι είναι ριψοκίνδυνο να αγωνιστεί στο ματς με τον Ατρόμητο, υπό το φόβο υποτροπής, ενώ επισήμανε ότι θα επιστρέψει πιο δυνατός μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.
Χωρίς τον Ματιέ Βαλμπουενά θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη, για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1, καθώς ο Γάλλος παικταράς προέρχεται από θλάση και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί.
Ο ίδιος με ανάρτησή που έκανε στα social media το μεσημέρι του Σαββάτου, τόνισε ότι είναι ριψοκίνδυνο να αγωνιστεί απέναντι στον Ατρόμητο, υπό τον κίνδυνο υποτροπής, ωστόσο, επισήμανε ότι μετά τη διακοπή θα επιστρέψει πιο δυνατός!
«Δεν θα παίξω αύριο, είναι πολύ ριψοκίνδυνο. Θα αποκατασταθώ περισσότερο και θα επιστρέψω πιο δυνατός, μετά τη διακοπή για τους διεθνείς αγώνες», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ματιέ Βαλμπουενά στο μήνυμα που ανέβασε στο twitter.
- Βίντεο ντοκουμέντα από την σπείρα που «άνοιγε» σπίτια και οχήματα και έκλεβε με την μέθοδο της απασχόλησης
- Χρήστος Δάντης: Σοβαρό ατύχημα για τον τραγουδιστή που τον οδηγεί εσπεσμένα στο νοσοκομείο
- Σκληρή απάντηση Τσίπρα στον Γιάννη Στουρνάρα – «Μια τρίτη θητεία αξίζει κάθε κόπο…»
- Άσπας: «Δύσκολα τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ»
- Σε εξέλιξη έργα διευθέτησης του ρέματος Πικροδάφνης
- Βόλος: Την Τρίτη στον ανακριτή οι 15 συλληφθέντες που κατηγορούνται ότι διακινούσαν ναρκωτικά

