Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 91-80 της Βαλένθια για την 7η αγωνιστική της Euroleague και πλέον έχει θετικό πρόσημο με 4-3 στη διοργάνωση. Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο ΣΕΦ με 86-67 από την Αναντολού Εφές και έπεσε στο 2-5. Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία
Ο Παναθηναϊκός με πρωταγωνιστή τον Ντεσόν Τόμας που είχε 19 πόντους, επικράτησε της Βαλένθια στο ΟΑΚΑ με 91-80 για την 7η αγωνιστική της Euroleague. Ο Νικ Καλάθης έφτασε μία… ανάσα από το triple-double καθώς είχε 13 πόντους, 12 ριμπάουντ και 9 ασίστ.
Οι «πράσινοι» πλέον έχουν θετικό πρόσημο στη διοργάνωση, καθώς μετρούν 4 νίκες και 3 ήττες και είναι εντός οκτάδας.
Ο Ολυμπιακός από την άλλη πλευρά, ηττήθηκε με… κάτω τα χέρια από την Αναντολού Εφές με 86-67 στο ΣΕΦ και υπέστη την τρίτη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα του στη Euroleague, γεγονός που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ 15ετίας.
Οι «ερυθρόλευκοι» με ρεκόρ 2-5 είναι πάνω μόνο από Άλμπα και Βαλένθια, που έχουν 1-6.
Η Βιλερμπάν πήρε τεράστια νίκη με 67-66 κόντρα στη ΤΣΣΚΑ Μόσχας και κράτησε απόρθητο το «κάστρο» του «Αστρομπάλ», καθώς σε 4 αγώνες στην έδρα της έχει το απόλυτο των νικών.
Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις η Φενέρμπαχτσε πήρε τη 2η νίκη της στη διοργάνωση, καθώς επικράτησε με 90-82 της Μπάγερν Μονάχου, ενώ εκτός έδρας νίκες πέτυχαν Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα κόντρα σε Ερυθρό Αστέρα και Ζαλγκίρις αντίστοιχα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Κέντρικ Ναν δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ - Εκτός και ο Ντίνος Μήτογλου για τον Εργκίν Αταμάν