Σα: «Περιμέναμε κάτι καλύτερο, αλλά δεν μας άφησε η Μπάγερν»
Ο Πορτογάλος πορτιέρε του Ολυμπιακού παραδέχθηκε την ανωτερότητα της γερμανικής ομάδας.
Στην ποιότητα της Μπάγερν Μονάχου στάθηκε ο Ζοσέ Σα, μετά την ήττα του Ολυμπιακού στο Μόναχο με 2-0, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι περίμεναν κάτι καλύτερο στο αποψινό παιχνίδι, έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν, αλλά δεν τους το επέτρεψε η ποιότητα των Βαυαρών.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Μπήκαμε στο ματς περιμένοντας κάτι καλύτερο, αλλά η ποιότητα της Μπάγερν δεν μας το επέτρεψε.
Αντιμετωπίσαμε μια πολύ μεγάλη ομάδα, με μεγάλη ποιότητα. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε»
Όσο για την συνέχεια στο Champions League, είπε: «Ακόμη είναι πιθανή η πρόκριση, θα παλέψουμε γι’ αυτή και μετά το τέλος των αγώνων μας θα κάνουμε τον απολογισμό».
- Ίντερ – Μπολόνια 3-1: Επέστρεψαν στην κορυφή οι Νερατζούρι
- ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Μπάρναμπας Βάργκα
- Νότια Αφρική – Καμερούν 1-2: Πέρασε στα προημιτελικά και «σφράγισε» το ραντεβού με το Μαρόκο
- Ολυμπιακός: Ενοχλήσεις ο Νιλικίνα – Αμφίβολος για Φενερμπαχτσέ (pics)
- Ολυμπιακός: Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Ταϊρίκ Τζόουνς
- Τσιτσιπάς: «Τελικός Grand Slam, δεν θα πιω αλκοόλ και θα κόψω τη ζάχαρη» (vid)
- Ο «Χάαλαντ» της Μπρέντφορντ είναι Βραζιλιάνος – Έχει… τρελάνει την Αγγλία ο Ιγκόρ Τιάγκο
- Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι 1-1: Ο Έντσο στο 90+5′ έκανε δώρο στην Άρσεναλ!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 05.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cody-board-w59DM6d6uxM-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442