Υπάρχουν δύο στιγμές που δεν τις είδε όποιος δεν ήταν στο γήπεδο.
Τη στιγμή της εισόδου του στο γήπεδο, ο Αργύρης Πεδουλάκης χειροκροτήθηκε θερμά από τους φίλους του Παναθηναϊκού.
Λίγο αργότερα, στο 19ο λεπτό (με την μπάλα στα χέρια των παικτών της Εφές) κάνει αλλαγή τον Φριντέτ με τον Παπαπέτρου. Ακόμα και προπονητής με δίπλωμα Γ’ κατηγορίας αυτό θα έκανε: να βγάλει έναν παίκτη που δεν παίζει άμυνα, για να βάλει έναν από τους καλύτερους αμυντικούς.
Κι όμως, ένας ψίθυρος κι 1-2 προπονητές της εξέδρας αντέδρασαν. «Ε, και;» θα πείτε.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης ορίστηκε από την ΚΕΔ για τον αγώνα του Betsson Super Cup ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΟΦΗ – Γιατί έκανε πίσω ο Στεφάν Λανουά με τους ρέφερι στο VAR.
Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ζήτησαν να συνεχιστεί το βίντεο και ο Λανουά απάντησε ότι θα το συζητήσει με τους συνεργάτες του. Απίθανες δικαιολογίες ΕΠΟ, ΚΕΔ για την κακή εικόνα της διαιτησίας