Κάνιε Γουεστ : Σαν τον Ιησού υποφέρουν οι παντρεμένοι με τις σέξι σέλφι
Αν και σύζυγος της πασίγνωστης τηλεπερσόνας Κιμ Καρντάσιαν, ο Κάνιε Γουέστ διαμαρτύρεται πως έχει φτάσει στα όρια του με αυτού του είδους τις εικόνες.
Αν και σύζυγος της πασίγνωστης τηλεπερσόνας Κιμ Καρντάσιαν, η οποία έχει απογειώσει το «παιχνίδι» των εξαιρετικά αισθησιακών στιγμιοτύπων στα social media, ο Κάνιε Γουέστ διαμαρτύρεται πως έχει φτάσει στα όρια του με αυτού του είδους τις εικόνες.
Μάλιστα ενοχλείται τόσο πολύ, που έφτασε στο σημείο να πει ότι «υποφέρει όπως ο Ιησούς» βλέποντας πιπεράτα στιγμιότυπα.
Βέλη Γουέστ κατά social media
Μιλώντας σε γνωστή εκπομπή, ο Κάνιε Γουέστ κατηγόρησε και τις εφαρμογές, που δίνουν αυτές τις δυνατότητες, σημειώνοντας ότι αν δεν υπήρχαν «οι φωτογραφίες δεν θα είχαν δημοσιευτεί εξαρχής».
«Είναι το τσιγάρο της μοντέρνας εποχής» δήλωσε χαρακτηριστικά, στην προσπάθειά του να επισημάνει τον εθιστικό χαρακτήρα των εν λόγω φωτογραφιών.
«Υποφέρω, όπως και άλλοι παντρεμένοι σαν τον Ιησού»
«Υποφέρω – και το εκτιμώ ότι υποφέρω γιατί έτσι μπορούμε να νιώσουμε λίγο όπως ένιωσε ο Ιησούς όταν υπέφερε, αλλά τα social media με κάνουν να υποφέρω» δήλωσε ο διάσημος ράπερ.
«Υποφέρω και με το να φωνάζω δυνατά είμαι σίγουρος ότι το ίδιο συμβαίνει και με άλλους παντρεμένους που υποφέρουν με τον ίδιο τρόπο και θα είναι χαρούμενοι που με ακούνε να λέω «ναι, κι εγώ υποφέρω»» συμπλήρωσε.
Ο Κάνιε Γουέστ μάλιστα, εξομολογήθηκε πρόσφατα τον εθισμό του στο… «κρεβάτι» ενώ δεν δίστασε στην ίδια συνέντευξη να παραδεχτεί ότι ακόμα «παλεύει με αυτό».
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο εθισμός του ξεκίνησε όταν βρήκε ένα περιοδικό Playboy στην ηλικία των πέντε ετών «και αυτή μου η ανακάλυψη έχει επηρεάσει σχεδόν κάθε απόφαση που έκανα στο υπόλοιπο της ζωής μου».
- Εκτέλεση θανατοποινίτη στη Φλόριντα – Είχε κριθεί ένοχος για τον φόνο μητέρας
- Τενερίφη: Ακόμα 4 τουρίστες νεκροί στην Ισπανία εξαιτίας γιγάντιων κυμάτων
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του


