Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάνιε Γουέστ: Τραγούδια και ρούχα αφιερωμένα στον Χριστό

Κάνιε Γουέστ: Τραγούδια και ρούχα αφιερωμένα στον Χριστό

Ο δίσκος του Κάνιε Γουέστ «Ο Ιησούς είναι Βασιλιάς» (Jesus Is King) ολοκληρώθηκε και μαζί μ' αυτόν κυκλοφορεί στην αγορά και η νέα ομώνυμη συλλογή ρούχων του ράπερ

Ο δίσκος του Κάνιε Γουέστ «Ο Ιησούς είναι Βασιλιάς» (Jesus Is King) ολοκληρώθηκε και μαζί μ’ αυτόν κυκλοφορεί στην αγορά και η νέα ομώνυμη συλλογή ρούχων του ράπερ.

Ο νέος δίσκος με τα χριστιανικά τραγούδια

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο 42χρονος ράπερ κυκλοφόρησε το άλμπουμ με τα χριστιανικά τραγούδια χθες το απόγευμα, αν και ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε ότι θα έκανε ντεμπούτο τον Σεπτέμβριο, καθυστέρησε λόγω διαφόρων προβλημάτων που αντιμετώπισε στην παραγωγή.

Η συλλογή με τα ρούχα

Μαζί με τραγούδια ο Κάνιε Γουέστ κυκλοφόρησε και η συλλογή με τα ρούχα, που περιλαμβάνει, μπλουζάκια, πουκάμισα, φούτερ και καπέλα του μπέιζμπολ, σε μπλε και μαύρο χρώμα και φέρουν επάνω τους τον τίτλο του άλμπουμ και το όνομα του τραγουδιστή.

Ο Κάνιε Γουέστ αποδείχτηκε πολύ ζηλιάρης σύζυγος και η Κιμ Καρντάσιαν άκουσε «κατσάδα»!

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ τα «τσούγκρισαν» την παραμονή του Met Gala, γιατί εκείνος θεωρούσε ότι το φόρεμά της ήταν «πολύ σέξι»!

Η αρχή της έντασης

Ο ράπερ είπε στη σύζυγό του ότι «είσαι η γυναίκα μου και με επηρεάζει ότι οι φωτογραφίες σου είναι υπερβολικά σέξι». Αφορμή για αυτό ήταν το φόρεμα που είχε επιλέξει να βάλει στο Met Gala, ένα θεόστενο φόρεμα του σχεδιαστή Thierry Mugler, το οποίο θα το συνδύαζε η Κιμ Καρντάσιαν με wet-look, σαν φόρο τιμής στην Σοφία Λόρεν!

Καυγάς μπροστά στις κάμερες

Ο τσακωμός μαγνητοσκοπήθηκε από τις κάμερες του ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians», όπου πρωταγωνιστεί το ζευγάρι!

View this post on Instagram

📷 by @marcushyde

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

«Ο κορσές, τα εσώρουχα, η αίσθηση που βγάζει το φόρεμα. Απλά νιώθω περίεργα. Είναι μια μεγάλη μετάβαση για εμένα, από εκεί που ήμουν ράπερ και έβλεπα όλα αυτά τα κορίτσια να βλέπω τώρα τη γυναίκα μου… Δεν είχα καταλάβει ότι αυτό επηρεάζει την ψυχή και το πνεύμα μου ως συζύγου και πατέρα τεσσάρων παιδιών», λέει ο Κάνιε Γουέστ.

Ο επίμαχος κορσές

«Ο κορσές είναι είδος εσωρούχου. Είναι σέξι, αλλά σέξι για ποιον;»

Από την πλευρά της η Κιμ Καρντάσιαν τον κατηγόρησε ότι της προκαλεί άγχος όλο αυτό, μία μέρα πριν τη μεγάλη εκδήλωση. «Παραμονή του Met Gala έρχεσαι εδώ και μου λες ότι δεν σου αρέσει ο κορσές; Δεν χρειάζομαι άλλη αρνητική ενέργεια από εσένα, λέγοντάς μου ότι δεν θες να φορέσω ένα στενό φόρεμα», είπε η σταρ της τηλεόρασης.

«Τόσα χρόνια μου λες πόσο σέξι είμαι και μου ανεβάζεις την αυτοπεποίθηση. Και απλά επειδή εσύ θες να αλλάξεις, δεν σημαίνει ότι εγώ είμαι στο ίδιο σημείο με εσένα».

Ο ράπερ δεν θέλησε να συνεχίσει την κουβέντα και βγήκε από το δωμάτιο λέγοντας: «Εντάξει, όκει. Όλα καλά».

«Αυτό είναι τελείως γελοίο», είπε η Κιμ Καρντάσιαν μόλις εκείνος έφυγε.

Δείτε το απόσπασμα:

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024