Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Στηρίζω Τραμπ» είπε σε συναυλία ο Κάνιε Γουέστ με το κοινό να τον γιουχάρει

«Στηρίζω Τραμπ» είπε σε συναυλία ο Κάνιε Γουέστ με το κοινό να τον γιουχάρει

Θερμός υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ο διάσημος ράπερ Κάνιε Γουέστ κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια με το κοινό να τον γιουχάρει και να σφυρίζει αποδοκιμαστικά. «Δεν ψήφισα, αλλά θα ψήφιζα Τραμπ» είπε ο Γουέστ, ο οποίος είναι παντρεμένος με την Κιμ Καρντάσιαν, φωνάζοντας μάλιστα «χτίστε αυτό το τείχος» -αναφορά στις υποσχέσεις Τραμπ να υψώσει τείχος στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού.

Θερμός υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ο διάσημος ράπερ Κάνιε Γουέστ κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια με το κοινό να τον γιουχάρει και να σφυρίζει αποδοκιμαστικά. «Δεν ψήφισα, αλλά θα ψήφιζα Τραμπ» είπε ο Γουέστ φωνάζοντας μάλιστα «χτίστε αυτό το τείχος» -αναφορά στις υποσχέσεις Τραμπ να υψώσει τείχος στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού.

Ο Γουέστ, σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν, δεν είχε εκφέρει άποψη κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, την ώρα που άλλοι αστέρες όπως η Μπιγιονσέ, η Κέιτ Πέρι και ο Μπρους Σπρίνγκστιν είχαν ταχθεί δημοσίως στο πλευρό της Χίλαρι Κλίντον.

«Μισώ το γεγονός ότι επειδή είμαι διάσημος όλοι μου έλεγαν να μην λέω πόσο μου άρεσαν οι τηλεοπτικές αναμετρήσεις» είπε ο Γουεστ, όπως αποκαλύπτεται στα σχετικά βίντεο που ανάρτησαν θαυμαστές του στο Twitter και το YouTube.

«Μου άρεσε πολύ η προσέγγισή του [Τραμπ]» συμπλήρωσε ο Κάνιε Γουέστ, ο οποίος πέρυσι είχε δηλώσει ότι εξέταζε το ενδεχόμενο να θέσει ο ίδιος υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές του 2020.

Πολλοί από τους παρευρισκόμενους άρχισαν να αποδοκιμάζουν τον καλλιτέχνη, κάποιοι άλλοι πέταγαν αντικείμενα προς τη σκηνή.

Ο ίδιος φώναξε «χτίστε αυτό το τείχος» κατά τη διάρκεια της συναυλίας του σε μια προφανή αναφορά στην υπόσχεση του Ντόναλντ Τραμπ να κατασκευάσει τείχος στα σύνορα ΗΠΑ- Μεξικού.

Ο Κάνιε Γουέστ, ο οποίος είναι παντρεμένος με την πρωταγωνίστρια των τηλεριάλιτι κι επιχειρηματία Κιμ Καρντάσιαν, άφησε να εννοηθεί ότι συνεχίζει να έχει φιλοδοξίες για τον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ.

«Δεν λέω το 2020 ως ένδειξη ασέβειας προς τον πρόεδρό μας. Απλά λέω ότι έχω κάποιες ιδέες σχετικά με τον τρόπο που θα πρέπει να συνδυάσουμε τις ιδέες μας» είπε στο πλήθος…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024