Brexit : «Οχι» σε εκλογές στις 9 Δεκεμβρίου είπε το Κοινοβούλιο
Οι βουλευτές ψήφισαν κατά της τροπολογίας του Τζέρεμι Κόρμπιν με 315 ψήφους κατά και 295 υπέρ
Την πρόταση του Τζέρεμι Κόρμπιν για πρόωρες εκλογές στις 9 Δεκεμβρίου απέρριψε το βρετανικό κοινοβούλιο, το βράδυ της Τρίτης.
Οι βουλευτές ψήφισαν κατά της τροπολογίας με 315 ψήφους κατά και 295 υπέρ.
Οι βουλευτές ψηφίζουν τώρα επί της πρότασης Τζόνσον για κάλπες στις 12 Δεκεμβρίου.
«Επαναπατρίστηκαν» δέκα των Τόρις
Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον δέχτηκε εκ νέου 10 από τους 21 βουλευτές του Συντηρητικού Κόμματος τους οποίους είχε διώξει από την κοινοβουλευτική ομάδα τον περασμένο μήνα, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος.
Ο εκπρόσωπος είπε ότι ο Τζόνσον συνάντησε τους δέκα στο γραφείο του στη Βουλή των Κοινοτήτων. Ανάμεσά τους ήταν ο πρώην υπουργός Επιχειρήσεων Γκρεγκ Κλαρκ και ο Νίκολας Σόουμς, ο εγγονός του Ουίνστον Τσόρτσιλ.
Ορισμένοι μεταξύ αυτών έχουν δηλώσει ήδη ότι θα αποσυρθούν στις προσεχείς εκλογές.
«Η προσδοκία όλων των Τόρις, μελών του κοινοβουλίου και υποψηφίων που θέτουν υποψηφιότητα στις εκλογές θα είναι ότι όταν επιστρέψουμε, θα έχουμε πετύχει την ψήφιση αυτής της συμφωνίας για το Brexit» δήλωσε ο εκπρόσωπος.
- «Δεν έχουμε τόσα χρήματα» – Η Σίντι Κρόφορντ έδειξε την πρωινή ρουτίνα ομορφιάς της και προκάλεσε τη χλεύη
- Γιοβάνοβιτς: «Πολύ καλά τεστ τα φιλικά με Παραγουάη, Ουγγαρία – Θα μας λείψει ο Μάνταλος»
- Πλακιάς: Πριν από τρία χρόνια μπάζωσαν τα παιδιά μας, σήμερα μπάζωσαν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας μας
- Τα 40 καράτια του Πεπ Γκουαρντιόλα
- Απεργία ταξί: Στιγμές μεγάλης έντασης στο Σύνταγμα – Προπηλακισμός αυτοκινητιστή που δεν απεργούσε
- Πάτρα: Τροχαίο με έναν νεκρό στα Βραχνέικα – Σφοδρή σύγκρουση δυο ΙΧ


