Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Βουλγαρικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας
Ο πρόεδρος της βουλγαρικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Μπόικο Μπορίσοφ, παραιτήθηκε, έπειτα από πιέσεις του πρωθυπουργού της χώρας
Μετά από όσα τραγικά συνέβησαν στη Σόφια, στο ματς της Βουλγαρίας με την Αγγλία, ο Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ, κάλεσε τον πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Μπόρισλαβ Μιχαΐλοφ, να παραιτηθεί.
Στην αρχή ο Μιχαΐλοφ αρνήθηκε, ωστόσο οι πιέσεις αυξήθηκαν και στο τέλος αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τη θέση του.
«Μετά από πολλά χρόνια που πέρασε στη θέση του προέδρου και τις πολλές επαφές του σε υψηλό διεθνές επίπεδο, ο κ. Μιχαϊλοφ εκφράζει την αποφασιστική του βούληση να συνεχίσει να βοηθάει στην ανάπτυξη του βουλγαρικού ποδοσφαίρου με κάθε δυνατό τρόπο και από άλλη θέση», αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της βουλγαρικής Ομοσπονδίας.
Υπενθυμίζεται πως η αναμέτρηση διεκόπη δύο φορές για ρατσιστικά συνθήματα, ενώ οι Άγγλοι διεθνείς σκέφτηκαν να αποχωρήσουν από το γήπεδο.
- Κεντρικό κτίριο στο Δήμο Ξάνθης αλλάζει όψη και χρήση
- Ήταν ο ορισμός του αυθεντικού ανθρώπου: «Έσπασε» ο Στρατής Λιαρέλης στον συγκλονιστικό επικήδειό του για τον Γιώργο Παπαδάκη
- Η FIFA φέρνει την τεχνητή νοημοσύνη στο οφσάιντ
- Βουλή: Εγκρίθηκε η σύσταση διακομματικής επιτροπή για τον αγροτικό τομέα
- Ζωζώ Σαπουντζάκη: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός – ποια η κατάσταση της υγείας της
- Σε δύσκολη θέση ο Βαλβέρδε στην Μπιλμπάο μετά την 5άρα από την Μπαρτσελόνα
