Η ευχάριστη έκπληξη του φετινού ΟΦΗ έχει ονοματεπώνυμο, Λισάντρο Σεμέντο. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός με τα τρία γκολ και την μια ασίστ μέχρι στιγμής, αναστατώνει κάθε άμυνα με την ταχύτητα, τις εμπνεύσεις και την αποτελεσματικότητα του.
Ο Σεμέντο (με ρίζες από το Πράσινο Ακρωτήρι) εξτρέμ, που αγωνίζεται κυρίως στα δεξιά αλλά μπορεί να προσφέρει και στα αριστερά, είναι δανεικός στην ομάδα του Ηρακλείου από την Φορτούνα Σιτάρντ και φέρεται να έχει μπει στο στόχαστρο της ΑΕΚ.
Μετά τον Μιγκέλ Μεγιάδο κι όπως αναφέρει η Ώρα Για Σπορ, ο Σεμέντο είναι στη λίστα της Ένωσης, με τον Πορτογάλο να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον με όσα έχει πετύχει τις 6 πρώτες αγωνιστικές.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σεμέντο ξεκίνησε από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας ενώ τη Φορτούνα με 15 γκολ και ισάριθμες ασίστ την είχε ανεβάσει σχεδόν μόνος του στην μεγάλη κατηγορία του Ολλανδικού πρωταθλήματος.
Ο δανεισμός του στον ΟΦΗ έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι, ενώ το συμβόλαιό του με την ολλανδική ομάδα λήγει το 2022, κι όπως αναφέρει το δημοσίευμα η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του ενόψει Ιανουαρίου.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Με δύο γκολ του Βινίσιους και ένα του Βαλβέρδε, η Ρεάλ των 10 παικτών από το 77' (αποβολή Βαλβέρδε) νίκησε στο Μπερναμπέου την Ατλέτικο στο ντέρμπι της Μαδρίτης και παρέμεινε σε τροχιά «τίτλου».
Μπορεί να προηγήθηκε στο 1’, όμως η Ίντερ δεν κατάφερε να κερδίσει την Φιορεντίνα. Η Μίλαν πλησίασε στους έξι βαθμούς. Οι «βιόλα» πήραν μικρή ανάσα (+2 πάνω από την επικίνδυνη ζώνη)