Τραγωδία στην Καλαμαριά: Νεκρός φίλαθλος μετά από διαπληκτισμό
Ένα τραγικό περιστατικό έγινε στην Καλαμαριά, καθώς ένας φίλαθλος του Απόλλωνα Πόντου έχασε τη ζωή του μετά από διαπληκτισμό που είχε στις κερκίδες στον αγώνα του Απόλλωνα με τα Χανιά.
Τραγωδία στην Καλαμαριά κατά την διάρκεια του αγώνα του Απόλλωνα Πόντου με τα Χανιά, καθώς ένας φίλαθλος του Απόλλωνα Πόντου έχασε τη ζωή του μετά από διαπληκτισμό που είχε στις κερκίδες με άλλον άνδρα.
Αποτέλεσμα του καυγά αυτού ήταν το θύμα να πέσει στο έδαφος, να χτυπήσει στο κεφάλι και να χάσει τη ζωή του.
Ο προπονητής των Χανίων, Αλέκος Βοσνιάδης, αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις για το παιχνίδι μετά το τραγικό συμβάν, λέγοντας στην συνέντευξη Τύπου: «Χάθηκε μια ζωή στο γήπεδο, δεν μπορούμε να κάνουμε δηλώσεις.
Πρέπει να σταματήσει κάθε τέτοιο επεισόδιο. Έχουμε υποχρέωση όλοι να βοηθήσουμε ώστε να αποφεύγονται τέτοιες καταστάσεις. Αυτό ας είναι το τελευταίο τέτοιο περιστατικό».
Η Αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για τον θάνατο του άτυχου φιλάθλου.
- Τουρισμός: «Φρένο» στις κρατήσεις – Η διάρκεια του πολέμου θα καθορίσει τη σεζόν
- Ανδρουλάκης: Καλώ κάθε πολίτη να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για την πολιτική αλλαγή, με κοινωνική Δικαιοσύνη και Κράτος Δικαίου
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης επικαλείται το «δικαίωμα στη σιωπή» σε υποκλοπές, ΟΠΕΚΕΠΕ, πόλεμο στη Μέση Ανατολή
- Ο Μαυροπάνος σκόραρε κόντρα στη Σίτι και «τρέλανε» τους οπαδούς της Άρσεναλ στα social media (pics)
- Πώς κατέληξε να στάζει τόσο δηλητήριο ο διάλογος για τα φετινά Όσκαρ;
- Δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά: Στα δικαστήρια ο 19χρονος που αναζητούνταν



