Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κάστρο: «Αυτό που έγινε εδώ σήμερα δεν το έχω ξαναδεί, είναι παρωδία»

Κάστρο: «Αυτό που έγινε εδώ σήμερα δεν το έχω ξαναδεί, είναι παρωδία»

Με τη διαιτησία για το ακυρωμένο γκολ του Μοράρ τα έβαλε ο Λουίς Κάστρο μετά το ματς με τον Ατρόμητο.

Έξαλλος με τη διατησία του Γιώργου Βρέκα στο ματς με τον Ατρόμητο, εμφανίστηκε ο Λουίς Κάστρο στη συνέντευξη Τύπου με την αναμέτρηση. Ο προπονητής του Παναιτωλικού χαρακτήρισε παρωδία το παχνίδι τονίζοντας ότι δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο άλλη φορά.

Αναλυτικά:

Απίθανα πράγματα συμβαίνουν στη φετινή Super League. Μπες και θα καταλάβεις…

«Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο για τη νίκη. Γενικότερα δεν μιλάω ποτέ για την διαιτησία και τα λάθη που μπορεί να γίνονται στο παιχνίδι, αλλά αυτό που έγινε εδώ σήμερα είναι παρωδία και κάτι που δεν έχω δει ξανά στη ζωή μου.

Έχουμε ένα καθαρό γκολ και διαμαρτυρόμαστε αυτή τη στιγμή. Παρ’ όλο που παραπονεθήκαμε κι είπαμε πως είναι μια κανονική φάση κι ένα γκολ, ο διαιτητής συνέχισε το παιχνίδι. Τα 8 λεπτά του έξτρα χρόνου, χωρίς να μετράμε τις καθυστερήσεις, χωρίς να μιλάμε για το ότι καθυστερούσε ο τερματοφύλακας που είναι λογικό γιατί ο Ατρόμητος κέρδιζε. Θα πρέπει να τσεκάρουμε πόσο χρόνο χάσαμε στο VAR. Θα πρέπει να τσεκάρουμε πόσο χρόνο χάσαμε με αυτές τις δύο φάσεις».

Για το αν νιώθει ασφαλής: «Στο ποδόσφαιρο οι προπονητές δεν είναι ποτέ ασφαλείς γιατί τα πάντα εξαρτύονται από τα αποτελέσματα. Όλοι μου δείχνουν την υποστήριξή τους, μου δίνουν τα καλύτερα που θα μπορούσα να έχω στη δουλειά μου και μέχρι τώρα νιώθω άνετα στην ομάδα, και θεωρώ πως αξίζω την δουλειά μου. Αλλά επειδή βρίσκομαι στο χώρο του ποδοσφαίρου πολύ καιρό, ξέρω πως μια ομάδα ακόμα και να παίζει καλά, αν δεν φέρει βαθμούς δεν μπορείς να είσαι ασφαλής».

Για το αν είδε ο ίδιος τη φάση του γκολ του Παναιτωλικού: «Εννοείται πως παρακολούθησα τη φάση. Δεν είμαι στη θέση του διαιτητή, αλλά αυτό που παρακολούθησα είναι πως είναι γκολ. Το οφσάιντ δεν είναι σαν το φάουλ, ή θα είναι οφσάιντ ή θα είναι καθαρό γκολ».

Για την συνέχεια: «Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά όπως πάντα. Πιστεύω πως όλες οι ομάδες είναι δύσκολες, στο ποδόσφαιρο μπορείς να νικήσεις μόνο αν σέβεσαι τους πάντες. Θα πρέπει να προσέξουμε με την Λαμία, όπως ακριβώς με τις υπόλοιπες ομάδες».

Για την εικόνα του Παναιτωλικού στο παιχνίδι: «Κάναμε αρκετά λάθη, αλλά δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Είχαμε την ατυχία να δεχτούμε γκολ στο πρώτο λεπτό. Έχουμε στρατηγική για κάθε παιχνίδι, αλλά όταν δέχεσαι γκολ στο πρώτο λεπτό πρέπει να αλλάξεις όλη την τακτική.

Μετά από αυτό προσπαθήσαμε να σκοράρουμε, είχαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλάξαμε κάποια πράγματα. Στην έναρξη του δεύτερου μέρους είχαμε μια καλή ευκαιρία με τον Μοράρ κοντά στο τέρμα, με την πρώτη φορά ο Ατρόμητος που προσπάθησε να σκοράρει από την άλλη έβαλε γκολ. Δεν θυμάμαι καμία άλλη ευκαιρία του Ατρόμητου στο δεύτερο ημίχρονο».

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024