Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ατρόμητος - Παναιτωλικός 2-0

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 2-0

Χάρη σε δύο γκολ του Μανούσου ο Ατρόμητος πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με 2-0 κόντρα στον Παναιτωλικό ο οποίος παρέμεινε χωρίς βαθμό μετά από πέντε αγωνιστικές.

Αν και μόλις στην πέμπτη αγωνιστική της Super League το ματς του Ατρόμητου με τον Παναιτωλικό είχε χαρακτήρα τελικού και για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι χωρίς νίκη ακόμη με μόλις δύο βαθμούς απένανατι στους Αγρινιώτες που ήταν στο μηδέν και ο χαμένος… χανόταν.

Τελικά αυτός χάθηκε ήταν ο Παναιτωλικός αφού χάρη σε δύο γκολ του Μανούσου ο Ατρόμητος ήταν αυτός που χαμογέλασε για πρώτη φορά φέτος με τον Γιάννη Αναστασίου να παίρνει βαθμιά ανάσα σε αντίθεση με τον Λουίς Κάστρο που είναι πλέον σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Ατρόμητο που με το… καλημέρα άνοιξε το σκορ. Στο 2′ ο Ούμπιντες έκανε την σέντρα με τον Μανούσο να πλασάρει για το 1-0 με το γκολ να μετράει ύστερα από εξέταση του VAR για ενδεχόμενο οφσάιντ.

Στην μεγαλύτερη ευκαιρία πέρα από το γκολ στο πρώτο ημίχτονο, ο Γούτας στο 19′ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Κνετ με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξαν κάποιες καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες και στο 71′ έγινε ουσιαστικά η φάση που έκρινε και την αναμέτρηση, Ο Παναιτωλικός πέτυχε γκολ με τον Μοράρ με προβολή από τη μικρή περιοχή αλλά μετά από την εξέταση του VAR ακυρώθηκε αφήνοντας του Αγρινιώτες με έντονα παράπονα.

Τρία λεπτά πριν την συμπλήρωση των ενενήντα, ο Μανούσος σκόραρε ξανά με δυνατό σουτ κάνοντας το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Ατρόμητος: Μανδάς, Κιβρακίδης, Κατράνης, Ρισβάνης, Γούτας, Χαρίσης, Μπαένα, Νταβιώτης, Ρόσα (63’ Μάντσον), Ούμπιδες (79’ Ανδρούτσος), Μανούσος.

Παναιτωλικός: Κνετ, Μπαλμπί, Λουσέρο, Μιμίτο (90+1’ Καββαδίας), Μάλης, Ντίαζ (61’ Ρομάν), Σανιά, Γιοβάνοβιτς, Μοράρ, Αριγίμπι, Nτάλτσιο.

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024