Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρήστος Μανδάς: Θαυμαστής του ο Νταμπίζας

Χρήστος Μανδάς: Θαυμαστής του ο Νταμπίζας

Ο Χρήστος Μανδάς θεωρείται από πολλούς στο Περιστέρι ο νέος Βασίλης Μπάρκας και στον Παναθηναϊκό έχουν αυτιά και μάτια ανοιχτά

Βρίσκεται στον Ατρόμητο από το 2014, όταν ήταν μόλις 13 ετών. Ένα από τα πολλά ταλέντα που ξεχώριζαν και οι Περιστεριώτες φρόντιζαν να τον εντάξουν και αυτόν στις ακαδημίες τους. Ακαδημίες που τους έχουν αποφέρει σημαντικά κέρδη όλα αυτά τα χρόνια. Ο Χρήστος Μανδάς έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ατρόμητου στη Σούπερ Λίγκα στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρόπολης, επιβεβαιώνοντας πως πρόκειται για έναν τερματοφύλακα με τεράστια περιθώρια εξέλιξης. Ένα ακόμα «χρυσό παιδί» της δυτικής όχθης, που μπορεί να φέρει χρήματα στα ταμεία της ομάδας.

Το όνομά του στους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν μαθεύτηκε τώρα. Διεθνής με όλες τις «μικρές» εθνικές, είχε πάρει το βάπτισμα του πυρός με την πρώτη ομάδα του Ατρόμητου σε ένα ματς Κυπέλλου με την Σπάρτη που τον είχε χρησιμοποιήσει ο Νταμίρ Κάναντι. Τότε έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία του Ατρόμητου που αγωνίστηκε με την επαγγελματική ομάδα, σε ηλικία μόλις 16 ετών.

Φανατικός του θαυμαστής; Ο Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος «σκανάρει» εδώ και καιρό την αγορά για τερματοφύλακες. Μάλιστα το καλοκαίρι που πέρασε ήθελε να φέρει στον Παναθηναϊκό τον Μάριο Σιαμπάνη, αλλά ο τελευταίος επέλεξε να πάει στον Ολυμπιακό.

Ο Νταμπίζας έχει «τσεκάρει» τον Μανδά εδώ και πολύ καιρό, τον έχει τοποθετήσει στη λίστα με τα «καλύτερα ταλέντα» της Ελλάδας και έχει… στείλει το μήνυμα πώς ο μικρός παρακολουθείται στενά από τον Παναθηναϊκό. Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» θεωρεί τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου έναν από τους πιο ελπιδοφόρους τερματοφύλακες της χώρας, πιστεύοντας πως με το ταλέντο του μπορεί να ξεπεράσει και τον Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος έχει φτάσει έως την εθνική ομάδα.

Το συμβόλαιο του Μανδά ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και αν ο Ατρόμητος δε δράσει γρήγορα για ανανέωση, τότε κινδυνεύει να τον χάσει τον Γενάρη ως ελεύθερο. Στο Περιστέρι σπανίως συμβαίνει αυτό, αφού φροντίζουν να δένουν τους παίκτες τους και μετά να τους «μοσχοπουλάνε».

Αλλά ο Παναθηναϊκός… καραδοκεί. Και δεν είναι ο μόνος…

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024