Μία μέρα πριν την πρεμιέρα της Basket League, ο Παναθηναϊκός συνέκρινε τις... χορευτικές ικανότητες του Ίαν Βουγιούκα με αυτές του Τζον Τραβόλτα στο Pulp Fiction και του Αλ Πατσίνο στο Scent of a Woman
Ο Παναθηναϊκός μετρά αντίστροφη για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων κόντρα στην ΑΕΚ (28/9, 19:00). Οι πράσινοι θα ξεκινήσουν την Basket League μπροστά στο κοινό τους, περιμένοντας τους φίλους της ομάδας στο κλειστό του ΟΑΚΑ.
Παράλληλα η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται, και οι άνθρωποι του συλλόγου εκμεταλλεύτηκαν με τον πιο πρωτότυπο τρόπο το highlight του φιλικού με τη Φενέρμπαχτσε για να προσκαλέσουν τους οπαδούς τους στο γήπεδο.
Τι εννοούμε; Το… χορευτικό του Ίαν Βουγιούκα, ο οποίος προσποιήθηκε ότι θα πασάρει την μπάλα, πριν σκοράρει με λέι απ αποτέλεσε πήγη έμπνευσης για το Τριφύλλι και το promo video.
Στην αναζήτηση της «καλύτερης χορευτικής κίνησης» λοιπόν στο Google, οι πράσινοι βρήκαν τρία αποτελέσματα: τον Τζον Τραβόλτα από το Pulp Fiction, τον Αλ Πατσίνο από το Άρωμα Γυναίκας και τον Ιάν Βουγιούκα κόντρα στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς!
Ισπανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές ρόστερ, με τους Βέσελι, Ερνανγκόμεθ και Φαλ να είναι τρεις που θα αποχωρήσουν.
Ο Γάλλος δεν καταλαβαίνει ότι προκαλεί άσχημη εντύπωση το να διατηρεί στον πίνακα διαιτητές που κάνουν κραυγαλέα λάθη όπως ο Ματσούκας (Εύβοιας) ή ο Πολυχρόνης (Πιερίας)
Η πρωτοβουλία της αγγλικής ομοσπονδίας που αποδεικνύει πως τα παιδιά δεν θέλουν φωνές και παρατηρήσεις από γονείς και προπονητές στην διάρκεια των αγώνων