Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο θα διεξαχθούν το ερχόμενο καλοκαίρι και ήδη οι Αμερικάνοι κάνουν όνειρα ώστε να δημιουργήσουν μια εξαιρετική ομάδα, μετά την αποτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πολλοί σταρς του ΝΒΑ έχουν κάνει γνωστή την πρόθεση τους να αγωνιστούν με την «Team USA», με τον Κλέι Τόμπσον να είναι ο τελευταίος που εξέφρασε την επιθυμία του.
Συγκεκριμένα, ο σούτινγκ γκαρντ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Κλέι Τόμπσον, παραχώρησε συνέντευξη στην Αμερικάνικη ιστοσελίδα «The Athletic» αποκαλύπτοντας πως θα ήθελε να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
«Θα ήθελα πολύ να παίξω στην Εθνική ΗΠΑ. Αυτό είναι το πλάνο μου. Θα ήθελα πολύ να είμαι στην Ολυμπιακή ομάδα», ήταν τα λόγια του 29χρονου παίκτη της ομάδας του Σαν Φρανσίσκο. Έτσι έρχεται να προστεθεί σε δηλώσεις των συμπαικτών του στους Γουόριορς, Στέφεν Κάρι και Ντρέιμοντ Γκριν, αλλά και του Νταμιάν Λίλαρντ, που έχουν δηλώσει με τη σειρά τους πως θέλουν να αγωνιστούν.
Θυμίζουμε πως ο Τόμπσον έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού από την προηγούμενη σεζόν και θα προσπαθήσει να επιστρέψει πιο δυνατός στην αγωνιστική δράση για να βοηθήσει τόσο την ομάδα του Στιβ Κερ, όσο και την Εθνική ομάδα της χώρας του.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι. Τι περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από 6οι έως 9οι οι πράσινοι.
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.