Σε ύφεση η φωτιά στο Λαγονήσι – Πέρασε ανάμεσα στις αυλές των σπιτιών
Αυτή την ώρα δεν υπάρχει ενεργή εστία και η εικόνα της φωτιάς δεν εμπνέει ανησυχία
Σε ύφεση είναι αυτή την ώρα σύμφωνα με την Πυροσβεστική η πυρκαγιά στο Λαγονήσι, που νωρίτερα απείλησε κατοικημένη περιοχή και οδήγησε στην εκκένωση σπιτιών.
Αυτή την ώρα δεν υπάρχει ενεργή εστία και η εικόνα της φωτιάς δεν εμπνέει ανησυχία. Οι κάτοικοι επιστρέφουν στα σπίτια τους, ωστόσο παραμένουν δυνάμεις στην περιοχή για την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική οι φλόγες έχουν προκαλέσει μικρές ζημιές εξωτερικά σε κάποια σπίτια.
Νωρίτερα, ο επικεφαλής της πυροσβεστικής δύναμης εισηγήθηκε την απομάκρυνση των κατοίκων από τα σπίτια που κινδυνεύουν, ενώ λόγω της πυρκαγιάς, κλειστή για την κυκλοφορία των οχημάτων είναι η λεωφόρος Αθηνών – Σουνίου από τη λεωφόρο Καλυβίων έως την οδό Κρέσνας, καθώς επίσης και η οδός Παπαφλέσσα από τη λεωφόρο Καλυβίων έως την οδό Παύλου Μελά.
Λίγο μετά τις 2.30, οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής ενισχύθηκαν. Συνολικά έχουν κινητοποιηθεί 42 πυροσβέστες, 19 οχήματα, το μηχανοκίνητο ειδικό τμήμα πυροσβεστικών επιχειρήσεων καθώς και τέσσερα ελικόπτερα εκ των οποίων το ένα συντονιστικό.
- Τροχαίο στη Λιοσίων: Τρεις συλλήψεις για την παράσυρση της 16χρονης – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
- Η επίτευξη συμφωνίας με τις ΗΠΑ είναι ακόμη μακριά, λέει το Ιράν – Ένταση με πυρά σε πλοία στα κλειστά στενά του Ορμούζ
- Βγες από την παγίδα του people-pleasing: Πες «όχι» χωρίς ενοχές
- Της βυθισμένης στα σκάνδαλα κυβέρνησης, της φταίνε οι θεσμοί
- Πανσερραϊκός για… Όσκαρ: Τα μεγάλα «διπλά» στα play out και ένα σενάριο που δεν φανταζόταν κανείς…
- Γιώργος Μυλωνάκης: Εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ – Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας του






