Νέο δίσκο ανακοίνωσε ο Χάρης Κατσιμίχας
Η τελευταία από κοινού δισκογραφική του εμφάνιση με τον αδερφό του Πάνο ήταν το «Βεατ Poetry» το 2012 και ένα τραγούδι που κυκλοφόρησε το περασμένο καλοκαίρι
Μια ευχάριστη είδηση επιφύλασσε στους δεκάδες φίλους του ο Χάρης Κατσιμίχας. Ο αγαπημένος τραγουδοοποιός ανακοίνωσε μέσω Facebook την κυκλοφορία νέων τραγουδιών μετά από πολλά χρόνια.
Η τελευταία από κοινού δισκογραφική του εμφάνιση με τον αδερφό του Πάνο ήταν το «Βεατ Poetry» το 2012 και ένα τραγούδι που κυκλοφόρησε το περασμένο καλοκαίρι.
Το νέο υλικό θα κυκλοφορήσει τέλη Νοεμβρίου και θα έχει τίτλο «Από τους κήπους των ψιθύρων».
Η μουσική του Χάρη Κατσιμίχα θα είναι πάνω σε κείμενα των ποιητών Κώστα Παπαγεωργίου, Γιάννη Βαρβέρη, και Αργύρη Χιόνη.
Την ερμηνεία, όπως μας ανακοίνωσε ο ίδιος, έχει αναλάβει ο Χρήστος Θηβαίος και σε ένα από τα οκτώ τραγούδια του δίσκου συμμετέχει ερμηνευτικά ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Πάνος Κατσιμίχας.
- Harper’s Bazaar Greece: Το τεύχος Απριλίου κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ
- Η γη της ελιάς: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Ανδρουλάκης: Οι Ευρωπαίοι ηγέτες να αγωνιστούν για τον σεβασμό του διεθνούς δικαίου – όχι ως υποτελείς του Τραμπ
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ έχει το απόλυτο των προκρίσεων
- «Συμφώνησε με τη Μπαρτσελόνα ο Ράιτ»
- Η Ούρσουλα Άντρες είδε 16 εκατ. λίρες της περιουσίας της να γίνονται «καπνός»





