Γιάνναρος: Μου ξέφυγε το «μαϊμού» στον πρόσφυγα
Για «εν θερμώ αντίδραση σε μια ύβρι κατά των Ελλήνων», έκανε λόγο ο Θεόδωρος Γιάνναρος, ο οποίος διεγράφη από τη ΝΔ, με αφορμή ρατσιστικές αναρτήσεις του για πρόσφυγες
Για «εν θερμώ αντίδραση σε μια ύβρι κατά των Ελλήνων», έκανε λόγο ο Θεόδωρος Γιάνναρος, ο οποίος διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία, με αφορμή ρατσιστικές αναρτήσεις του για πρόσφυγες στο Twitter.

Το πρώην στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας είπε -μιλώντας στον ΑΝΤ1- ότι η συγκεκριμένη έκφραση «μου ξέφυγε, δεν είχα σκοπό να θίξω κανέναν μετανάστη», διευκρινίζοντας πως «αν ήταν να το ξανακάνω, δεν θα το έκανα».
Ήταν ο ίδιος, άλλωστε, όπως είπε, που είχε φιλοξενήσει μία οικογένεια Σύρων στο σπίτι του. «Από μετανάστες ζήτησα συγγνώμη, δεν ξέρω αν πρέπει να ζητήσω συγγνώμη από κάποιον που με αποκάλεσε φασίστα», είπε ο Θεόδωρος Γιάνναρος. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι «δεν δικαιολογείται η αντίδρασή μου».
- Γροιλανδία: Η ΕΕ σχεδιάζει αντίποινα με δασμούς ύψους 93 δισ. ευρώ στις ΗΠΑ
- Μαρόκο – Σενεγάλη 0-1 παρ. (0-0 κ.δ.): Οι Σενεγαλέζοι στην κορυφή της Αφρικής! (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]
- Ισπανία: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα αίτια του δυστυχήματος με τα τρένα
- Μπενίτεθ: «Δεν κάναμε τίποτα για να παλέψουμε »
- Νίκολιτς: «Θέλαμε να βρει φόρμα ο Γιόβιτς»
- Ουκρανία: Ο επικεφαλής διαπραγματευτής Ουμέροφ δηλώνει ότι είχε «ουσιαστικές» συνομιλίες με τις ΗΠΑ
- Τα όμορφα πρότζεκτ, όμορφα μπορούν να καούν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)










![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-122x85.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442