Νέο ρεκόρ για το ελληνικό 10ετές ομόλογο
Συνεχίζεται η θεαματική υποχώρηση της απόδοσης του 10ετούς ομολόγου αγγίζοντας το νέο ιστορικό ρεκόρ του 1,57%.
Συνεχίζεται η θεαματική υποχώρηση της απόδοσης του 10ετούς ομολόγου αγγίζοντας το νέο ιστορικό ρεκόρ του 1,57%.
Στην αγορά καταγράφεται αγοραστικό ενδιαφέρον με αποτέλεσμα η τιμή του ομολόγου να σημειώνει περαιτέρω άνοδο και η απόδοση του να υποχωρεί στο 1,57% από 1,61% που κυμαίνονταν χθες το απόγευμα.
Ανάλογη πορεία ακολουθεί και η απόδοση του 5ετούς ομολόγου η οποία κυμαινόταν αργά το μεσημέρι στο 0,941% από 0,951% χθες.
Το θετικό κλίμα στην αγορά ενίσχυσαν οι δηλώσεις της Κριστίν Λαγκάρντ ενώπιον του Ευρωκοινοβουλίου. Με υψηλά κέρδη έκλεισαν και οι τιμές των μετοχών στη σημερινή συνεδρίαση με την αγορά να υπερβαίνει τα επίπεδα των 870 μονάδων.
Πηγή: onetv.gr
- Τσουνάμι αντιγραφής με ΑΙ στα πανεπιστήμια – Σε κρίση η αξιολόγηση των φοιτητών
- Η αποκάλυψη του Φουρνιέ: Η μεγάλη συνάντηση, η «μεταμόρφωση» και ο Ντόρσεϊ
- Αλλαγές για ενοίκια και πληρωμές από 1η Απριλίου: «Οδηγός» για ενοικιαστές και ιδιοκτήτες
- Δυτική Όχθη: Αναγκαστικός εκτοπισμός 36.000 Παλαιστινίων – Έκθεση του ΟΗΕ εγείρει ανησυχίες για εθνοκάθαρση
- Χριστίνα Σάλτη: Θετική σε αλκοτέστ, της αφαιρέθηκε το δίπλωμα και εκείνη τρόλαρε στα social
- Τσουκαλάς: Το ΠΑΣΟΚ δεν χωρίζεται σε τιμάρια – Οι σύνεδροι δεν ανήκουν σε στρατούς και μηχανισμούς
- Έχω παιδιά: Στον κόσμο των video games
- Κοιμηθείτε έξυπνα: 10 επιστημονικά βήματα για να ξυπνάτε με ενέργεια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 17.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/randy-kinne-P7nRBkxx_mg-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442