US Open: Προελαύνει παρά τις ενοχλήσεις ο Τζόκοβιτς
Ο κάτοχος του τίτλου, Νόβακ Τζόκοβιτς, παρά τις φήμες περί απόσυρσής του από το τουρνουά, επικράτησε με 3-0 του Ντένις Κούντλα και πέρασε στον 4ο γύρο της διοργάνωσης
Πολύ σκληρός για να… αποκλειστεί. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, κάτοχος του τίτλου και Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, παρά τις φήμες ότι θα αποσύρονταν λόγω ενοχλήσεων στον ώμο, αγωνίστηκε κανονικά κόντρα στον Ντένις Κούντλα (Νο.111) και τον απέκλεισε με 3-0 σετ (6-3, 6-4, 6-2).
Ο Νόλε είναι η αλήθεια πως δεν ταλαιπωρήθηκε πολύ από τον αντίπαλό του τον οποίο υπέταξε μετά από δύο 125’ τένις, ωστόσο η επόμενη πρόκληση στην πορεία του στη διοργάνωση θα είναι πολύ πιο μεγάλη.
Τον Σέρβο περιμένει στον 4ο γύρο ο πολύ ποιοτικός Σταν Βαβρίνκα. Ο Τζόκοβιτς μπορεί να δήλωσε ότι έβγαλε το ματς κόντρα στον Κούντλα χωρίς ενοχλήσεις ωστόσο η συνέχεια αναμένεται δύσκολη ακόμα και αν ο Ελβετός αντίπαλός του, δεν είναι στα καλύτερά του, αφού ταλαιπωρείται από ευπάθεια σε τραυματισμούς χρόνια τώρα.
- Βέροια: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας συνελήφθη ο 20χρονος που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της 24χρονης
- UVEX 1/26: Η πρώτη άσκηση πειραματισμού και προώθησης της καινοτομίας του Πολεμικού Ναυτικού
- ΥΠΑΜ Ηνωμένου Βασιλείου: Κρίσιμος ο ρόλος των βάσεων στην Κύπρο για την ασφάλεια της περιοχής
- ΠΑΟΚ: Επιστρέφει σταδιακά ο Γιακουμάκης
- Η Κίνα προειδοποιεί για τον αντίκτυπο του πολέμου στην ενέργεια, τις θαλάσσιες μεταφορές και το εμπόριο
- Αποχαιρετούμε τον Τσακ Νόρις με θρυλικά memes και διαχρονικά αστεία

