Φωτιά στην Πεντέλη – Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Φωτιά εκδηλώθηκε σε υπαίθριο χώρο στην οδό Κλεισθένους και Δουκίσσης Πλακεντίας στην Πεντέλη.
Φωτιά εκδηλώθηκε σε υπαίθριο χώρο στην οδό Κλεισθένους και Δουκίσσης Πλακεντίας στην Πεντέλη.
Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 33 πυροσβέστες, 13 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα, μια ομάδα από το Μηχανοκίνητο Τμήμα και από αέρος 2 αεροπλάνα και 2 ελικόπτερα.
Στο σημείο έχει μεταβεί ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος και συντονίζει όλες τις ενέργειες.
Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.
Όπως μεταδίδει το One Channel η φωτιά βρίσκεται στο βουνό με κατεύθυνση προς τα σπίτια. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, η πυρκαγιά απέχει λιγότερο από 500 μέτρα από τα σπίτια. Κάτοικοι και περαστικοί προσπαθούν με λάστιχα να βρέξουν τους δρόμους και τα ξερόχορτα προκειμένου να γλιτώσουν τα χειρότερα.
Μεγάλη ανησυχία επικρατεί στην περιοχή, καθώς οι κάτοικοι αναζητούν τα συγγενικά τους πρόσωπα μέσα στον πυκνό και αποπνικτικό καπνό. Η πυροσβεστική έχει αποκλείσει το δρόμο και η πρόσβαση στο σημείο είναι αδύνατη.
Σύμφωνα με την Τροχαία λόγω της πυρκαγιάς έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Δουκίσσης Πλακεντίας από Βασ. Γεωργίου μέχρι Αναπαύσεως.
- Ο εμφύλιος στο Σουδάν συμπλήρωσε 1000 ημέρες από την έναρξή του – Νέα εξοπλιστικό
- Ισημερινός: Βρήκαν 5 ανθρώπινα κεφάλια να κρέμονται σε τουριστική παραλία
- Meta: Μπλόκαρε σχεδόν 550.000 λογαριασμούς στην Αυστραλία κάτω των 16 ετών
- Βόρεια Μακεδονία: Επιτέθηκαν στην πρεσβεία της Βουλγαρίας στα Σκόπια – Εντονη αντίδραση της Σόφιας
- Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της; Αυτές είναι οι χώρες της ΕΕ που χάνουν θέσεις εργασίας λόγω εξωτερικής ανάθεσης
- Βίντεο από το Ιράν και το ιατροδικαστικό κέντρο Καχριζάκ, δείχνουν δεκάδες έως εκατοντάδες πτώματα

