Από το Μάντσεστερ στο Μιλάνο ο Σάντσες για να κλείσει στην Ίντερ
Ο Αλέξις Σάντσες έφτασε στην Ιταλία για λογαριασμό της Ίντερ και τις επόμενες ώρες αναμένεται να «κλείσει» ο δανεισμός του στους «νερατζούρι»
Παίκτης της Ίντερ θα είναι για την φετινή σεζόν ο Αλέξις Σάντσες, καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμφώνησε να τον παραχωρήσει δανεικό μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Ο Χιλιανός άσος έφτασε στο Μιλάνο και τις επόμενες ώρες αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στους «νερατζούρι».
Υπενθυμίζεται πως η Ίντερ δεν θα πληρώσει κάποιο «ενοίκιο» για τον Σάντσες στην αγγλική ομάδα, ενώ αναμένεται να καταβάλλει μόνο τα 5 από τα 12 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία προβλέπει το συμβόλαιο του Χιλιανού επιθετικού.
Σημειωτέον το φετινό καλοκαίρι η Ίντερ έχει αποκτήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Ρομέλου Λουκάκου.
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»

