Κράσνονταρ – Ολυμπιακός: Ο Μαρινάκης στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου
Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Κράσνονταρ πριν από την έναρξη του ματς των Ερυθρόλευκων
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε την Κράσνονταρ με στόχο την εξασφάλιση της πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και όπως διαβάσατε νωρίτερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται στη ρωσική πόλη και θα παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση των ερυθρόλευκων.
Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας του λιμανιού, είναι όπως πάντα στο πλευρό της ομάδας και μάλιστα λίγο πριν τη σέντρα βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, συνομίλησε με αξιωματούχους της ομάδας και κατευθύνθηκε στη συνέχεια στον χώρο των επισήμων από όπου θα παρακολουθήσει όπως συνηθίζει τον αγώνα του Ολυμπιακού.
Τεράστιο βήμα παραμονής στη Serie A έκανε η Φιορεντίνα μετά το 4-1 επί της Κρεμονέζε στο «Τζοβάνι Τζίνι». Οι «Βιόλα» ανέβηκαν στην 16η θέση αφήνοντας ζώνη του υποβιβασμού τη σημερινή τους αντίπαλο.
Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε στο «meridiansports» και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague, ενώ στάθηκε στην σημασία της επιστροφής του Λεσόρ για τον Παναθηναϊκό.