Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γκιστ: Ήρθα στον Ερυθρό Αστέρα για να πάρω τίτλους

Γκιστ: Ήρθα στον Ερυθρό Αστέρα για να πάρω τίτλους

Ο Τζέιμς Γκιστ παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από τον Ερυθρό Αστέρα και στις πρώτες του δηλώσεις φάνηκε έτοιμος να κατακτήσει τίτλους

Ήταν γνωστό εδώ και λίγο καιρό πως ο πρώην φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Τζέιμς Γκιστ, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σερβία για λογαριασμό του Ερυθρού Αστέρα.

Η ομάδα του Μίλαν Τόμιτς παρουσίασε τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα της, τους Ντέρικ Μπράουν, Λορέντζο Μπράουν και φυσικά τον Τζέιμς Γκιστ.

Ο επί επτά συναπτά έτη παίκτης του «τριφυλλιού» στις πρώτες του δηλώσεις αναφέρθηκε στον λόγο που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους», ενώ μίλησε και για τις εντυπώσεις του από το κλαμπ.

Τέλος τοποθετήθηκε και για το ντέρμπι κόντρα στην Παρτιζάν, τονίζοντας πως στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε παρόμοια παιχνίδια τόσο στην Ελλάδα με το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, όσο και στην Τουρκία (όταν έπαιζε στην Φενέρμπαχτσε) κόντρα σε Γαλατασαράι και Φενέρ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζέιμς Γκιστ:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Γνωρίζω την παράδοση του κλαμπ και είμαι χαρούμενος που θα είμαι στο Βελιγράδι και θα φορώ την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα. Είμαι έτοιμος να δουλέψω και ανυπομονώ για την νέα σεζόν.

Ο λόγος που ήρθα είναι για την ευκαιρία να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο στην Ευρώπη και για να διεκδικήσω τρόπαια. Παίζω μπάσκετ όχι απλά για το παιχνίδι και την ευχαρίστηση αλλά και για να κερδίζω τρόπαια. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος λόγος που βρίσκομαι εδώ.

Έχω υπάρξει σε πολλές διαφορετικές καταστάσεις από την στιγμή που ξεκίνησα το μπάσκετ και είχα την δυνατότητα να παίξω στα μεγαλύτερα ντέρμπι της Ευρώπης. Στην Φενέρμπαχτσε αγωνίστηκα κόντρα στην Γαλατασαράι, μετά στα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Εδώ υπάρχει η αντιπαλότητα ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Παρτίζαν, την οποία και καταλαβαίνω. Αυτό σου δίνει πολλή ενέργεια και δύναμη από τις κερκίδες. Ωστόσο, δεν είναι αγώνες τους οποίους δεν έχω συναντήσει στο παρελθόν».

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024