Γ. Χριστόπουλος στο One Channel: Μέσω της οικοδομής θα ανακάμψουν και άλλα επαγγέλματα
Στην εκπομπή One Line βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Χριστόπουλος, δικηγόρος στην ΠΟΜΙΔΑ, όπου μίλησε για το θέμα των ακινήτων και το πακέτο μέτρων για την τόνωση των οικοδομών που σχεδιάζει η κυβέρνηση.
Στην εκπομπή One Line βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Χριστόπουλος, δικηγόρος στην ΠΟΜΙΔΑ, όπου μίλησε για το θέμα των ακινήτων και το πακέτο μέτρων για την τόνωση των οικοδομών που σχεδιάζει η κυβέρνηση.
Για την έξαρση που έχει σημειώσει τον τελευταίο καιρό η ηλεκτρονική πλατφόρμα βραχυπρόθεσμης μίσθωσης Αirbnb, η οποία έχει προκαλέσει αύξηση των ενοικίων και δυσκολία εύρεσης κατοικίας, ο κ. Χριστόπουλος εκτίμησε πως η αγορά θα κάνει από μόνη της τη δική της διόρθωση και πως από την πολλή προσφορά που θα υπάρχει στις κατοικίες θα πέσουν τα μισθώματα, οπότε ίσως λειτουργήσει ως αντικίνητρο στους ιδιοκτήτες για να νοικιάσουν με Airbnb και να καταλήξουν στην παραδοσιακή μακροχρόνια μίσθωση.
Μιλώντας για το θέμα της οικοδομικής δραστηριότητας και τα μέτρα που θα φέρει η κυβέρνηση, ο δικηγόρος υποστήριξε πως μέσω της οικοδομής θα ανακάμψουν και άλλα επαγγέλματα.
«Η οικοδομή έχει την ικανότητα να διεισδύει σε πάρα πολλούς τομείς της αγοράς», δήλωσε χαρακτηριστικά. Σε ποιο κοινό θα απευθύνονται τα νέα κτίρια που θα ανεγερθούν θα εξαρτηθεί από το σημείο στο οποίο θα βρίσκεται το ακίνητο, αλλά και από το αυξανόμενο ξένο επενδυτικό ενδιαφέρον, σύμφωνα με τον κ. Χριστόπουλο.
Τέλος, ο δικηγόρος μίλησε και για το θέμα του ενοικίου και συγκεκριμένα για το κατά πόσο μπορεί ένας ενοικιαστής να προστατευτεί από ξαφνική αύξηση του ενοικίου του. «Όσον αφορά την πρώτη κατοικία υπάρχει τριετής προστασία του ενοικιαστή», δήλωσε εμφατικά.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας