Ολυμπιακός και Κράσνονταρ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο των play offs του Champions League για μια θέση στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.
Το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 21 Αυγούστου στο Γ. Καραϊσκάκης.
Στο παιχνίδι στο φαληρικό γήπεδο η ρωσική ομάδα θα έχει και την στήριξη λιγοστών φιλάθλων της, αφού η Κράσνονταρ ενημέρωσε πως θα πάρει 100 εισιτήρια για την πρώτη, εκτός έδρας αναμέτρηση της με τον Ολυμπιακό.
Βέβαια πάντα υπάρχει και το ενδεχόμενο επιστροφής κάποιων εισιτηρίων από τους Ρώσους, γεγονός που έχει συμβεί και σε άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν.
Η Φενερμπαχτσέ έκανε γνωστό πως τα εισιτήρια για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό (16/12) στην Ευρωλίγκα και την Αναντολού Εφές (14/12) στο τουρκικό πρωτάθλημα εξαντλήθηκαν.
Ο αναλυτής του NBA Κέντρικ Πέρκινς τόνισε σε δηλώσεις του ότι το γεγονός πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ξεκαθαρίζει το θέμα της παραμονής του ή όχι στους Μιλγουόκι Μπακς, συνιστά λανθασμένο χειρισμό.