Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε απεργία οι παίκτες της Ακτής Ελεφαντοστού

Σε απεργία οι παίκτες της Ακτής Ελεφαντοστού

Οι παίκτες της Ακτής Ελεφαντοστού ανακοίνωσαν ότι κάνουν απεργία, υποστηρίζοντας ότι η Ομοσπονδία της χώρας τους έχει γυρίσει την πλάτη

Λιγότερες από 20 ημέρες απομένουν για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας 31/8-15/9) και οι διεθνείς παίκτες της Ακτής Ελεφαντοστού ανακοίνωσαν ότι προχωρούν σε απεργία, αφού η Ομοσπονδία της χώρας δεν τους έχει καλύψει ούτε οικονομικά.

Η ομάδα βρίσκεται στον Α’ Όμιλο μαζί με Κίνα, Βενεζουέλα και Πολωνία έχει αρχίσει κανονικά την προετοιμασία της και έχει δώσει πέντε φιλικά προετοιμασίας. Ωστόσο οι παίκτες δεν έχουν πάρει τα οφειλόμενα μπόνους και αποφάσισαν μαζί με το επιτελείο να προχωρήσουν σε απεργία.

Ο αρχηγός της Ακτής Ελεφαντοστού, Έντι Γκάι Λάντρι, δήλωσε σχετικάσε σάιτ της χώρας: «Από την Δευτέρα (12/8) βρισκόμαστε σε απεργία. Δεν έχουμε δει τίποτα από αυτά που μας έχουν υποσχεθεί πριν την προετοιμασία.

Έχει περάσει ένας μήνας. Μας υποσχέθηκαν ότι θα μας δώσουν το μισό μπόντους, αλλά ο μάνατζερ ταξίδεψε στη Μαδρίτη να μας βρει και δε μας έδωσε τίποτα. Απαιτούμε όλα τα λεφτά της ασφάλειας για την προετοιμασία, αλλά και τα λεφτά για την διαμονή στην Κίνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο»

Ακολούθως ο Λάντρι τόνισε ότι οι παίκτες καλύπτουν οι ίδιοι τα ιατρικά τους έξοδα: «Κάνουμε ό,τι μπορούμε και καλύπτουμε μόνοι μας τα ιατρικά μας έξοδα. Φύγαμε από το Αμπιτζάν χωρίς να έχει προβλεφθεί φαρμακευτική περίθαλψη.

Ελπίζουμε να έρθει στην ώρα της, επειδή αυτή τη στιγμή έχουμε τρεις τραυματίες. Φανταστείτε τι θα γινόταν αν είχαμε πιο σοβαρούς τραυματισμούς. Χρειάζεται να συναναστρεφόμαστε με ερασιτέχνες. Υποτίθεται ότι προετοιμαζόμαστε για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Πρέπει να ενεργοποιηθούν αυτοί που χρειάζεται»

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024