Μετά το διπλό «όχι» της ΑΕΚ για τον Βασίλη Μπάρκα η Μονπελιέ στράφηκε σε εναλλακτικές λύσεις για την ενίσχυση της θέσης του τερματοφύλακα, με τον Χερόνιμο Ρούλι της Σοσιεδάδ να είναι μια «ανάσα» από το να μετακομίσει στους Γάλλους.
Η Μονπελιέ στράφηκε αρχικά στην περίπτωση του Ρόμπιν Όλσεν της Ρόμα για να καλύψει το κενό στον «1», όμως το θέμα δεν προχώρησε. Έτσι, στο προσκήνιο ήρθε ο Ρούλι, που αναμένεται να αποτελέσει τον επόμενο τερματοφύλακα της ομάδας του Σαμπιονά.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε πως θα γυρίσει στους πάγκους μόνο αν βρει το κατάλληλο κίνητρο και ο Άρης Betsson του Ρίτσαρντ Σιάο δείχνει ικανός να του το προσφέρει στο προσεχές μέλλον.