Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του και το απέδειξε περίτρανα στο Ευρωπαϊκό των Εφήβων που πραγματοποιήθηκε στον Βόλο.
Ο νεαρός άσος της ΑΕΚ μπορεί να μην φόρεσε στο στήθος του κάποιο μετάλλιο, καθώς η Εθνική τερμάτισε τέταρτη, ωστόσο, αποχαιρέτησε τη διοργάνωση με μια σημαντική διάκριση.
Συγκεκριμένα, συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία πεντάδα της διοργάνωσης, έχοντας 11,7 πόντους, 8,4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1,1 κλεψίματα κατά μέσο όρο.
Στην κορυφαία πεντάδα επελέγησαν επίσης οι Ζίγκα Σάμαρ (Σλοβενία), Σαντιάγκο Αλντάμα, Ουσμάν Γκαρούμπα (Ισπανία) και Άλπερεν Σενγκούν (Τουρκία), ενώ MVP του τουρνουά αναδείχθηκε ο Σαντιάγκο Αλντάμα.
Ο Ισπανός φόργουορντ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και ολοκλήρωσε τη διοργάνωση με 18 πόντους, 7,6 ριμπάουντ, 2,6 ασίστ, 2,3 τάπες και 1,9 κλεψίματα ανά αγώνα.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.