Μαχαίρωσαν κρατούμενο στις φυλακές Χίου
Ένας άνδρας μαχαιρώθηκε από συγκρατούμενούς του κατά τη διάρκεια επεισοδίου το πρωί της Κυριακής. Συνελήφθησαν από τις Αρχές οι πέντε κρατούμενοι.
Συμπλοκή κρατουμένων σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής μέσα στις φυλακές Χίου, με αποτέλεσμα ένας 38χρονος αλλοδαπός να μαχαιρωθεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Χίου.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες της επίθεσης ήταν πέντε αλλοδαποί, κρατούμενοι για υποθέσεις κλοπής και ναρκωτικών, οι οποίοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τον 38χρονο, ο οποίος κρατείται για υπόθεση ναρκωτικών, με χρήση σωματικής βίας, κλομπ, μαχαιριού και άλλων αιχμηρών αντικειμένων.
Των συλλήψεων ακολούθησαν έρευνες στα κελιά των κρατουμένων, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία αυτοσχέδια κλομπ, αυτοσχέδιο μαχαίρι και τέσσερα ακόμη αυτοσχέδια σουβλιά.
- Κώστας Τσουκαλάς: «Η Νέα Δημοκρατία έκανε τη χώρα ξέφραγο αμπέλι στα χέρια των funds και των servicers»
- Ιδού γιατί η Twiggy εξακολουθεί να είναι το απόλυτο supermodel της Βρετανίας στα 76 της
- Μάλλον ο Ταμπόρδα δεν είναι τόσο απείθαρχος
- Λιβύη: 53 μετανάστες νεκροί ή αγνοούμενοι μετά την ανατροπή λαστιχένιας λέμβου στα ανοικτά της χώρας
- Φως στο Τούνελ: Σταθερά πρώτο και την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου
- Ο πρώην παίκτης της Premier League που είχε υπογράψει συμβόλαιο με ρήτρα που απαγόρευε ταξίδι… στο διάστημα!

