Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μάρβιν Σόρντελ: «Αποχωρώ γιατί δεν αντέχω τον ρατσισμό εις βάρος μου»

Μάρβιν Σόρντελ: «Αποχωρώ γιατί δεν αντέχω τον ρατσισμό εις βάρος μου»

Ο Μάρβιν Σόρντελ αποσύρθηκε από την ενεργό δράση μόλις στα 28 του χρόνια, καθώς δεν άντεξε τις ρατσιστικές επιθέσεις προς το πρόσωπό του.

Το όνομα του Μάρβιν Σόρντελ δεν μας έλεγε και πολλά, καθώς η καριέρα του ήταν απλά ικανοποιητική. Είχε φτάσει να αγωνιστεί ως τη Πρέμιερ αλλά οι περισσότερες του συμμετοχές ήταν στη Τσάμπιονσιπ.

Ωστόσο, από σήμερα θα είναι ο πρώτος παίκτης που αποσύρεται από το ποδόσφαιρο επειδή δεν άντεξε τις ρατσιστικές συμπεριφορές εις βάρος του. Τουλάχιστον επίσημα. Με μία ανάρτησή του στο Instagram ο Άγγλος επιθετικός ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ενεργό δράση.

«Το άσχημο πρόσωπο του ποδοσφαίρου είχε μεγάλο αντίκτυπο στην ψυχολογία μου. Έγινα αποδέκτης ρατσιστικής συμπεριφοράς πολλές φορές, υπέμεινα bullying, ύβρεις…», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Όλα αυτά με οδήγησαν στην απόφαση να πάψω να είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής γιατί ξέρω ότι θα είμαι χαρούμενος άνθρωπος και έτσι θα καταφέρω να ξαναβρώ την αγάπη που είχα χάσει για το άθλημα…».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024