Άγιαξ : Βλέπει ως τεστ εν όψει ΠΑΟΚ το ολλανδικό Super Cup
Ο Άγιαξ υποδέχεται αύριο (27/7) την Αϊντχόφεν στον τελικό του Super Cup Ολλανδίας, όμως στο μυαλό του Έρικ Τεν Χαγκ υπάρχει το ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ
Ο Ολλανδός τεχνικός του Άγιαξ Έρικ Τεν Χαγκ με αφορμή τον αυριανό (27/7) τελικό του Super Cup, μίλησε για την αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν, αλλά και για την πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (6/8).
«Το ότι θα παίξουμε κόντρα στην PSV σε ένα γήπεδο που θα είναι σχεδόν γεμάτο, λέει πολλά. Είναι ένα τρόπαιο, ένας τίτλος με τον οποίο ανοίγει η νέα σεζόν και θα κάνουμε τα πάντα για να το κατακτήσουμε. Φυσικά και το αντιμετωπίζουμε όμως ως ένα τεστ ενόψει των αναμετρήσεων με την Φίτεσε και τον ΠΑΟΚ.
Στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό είχαμε κάποιες απουσίες, όμως τώρα κάποιοι ποδοσφαιριστές εντάχθηκαν στην ομάδα και έτσι θα έχουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο τόσο την επόμενη εβδομάδα, όσο και την μεθεπόμενη».
Η Μπαρτσελόνα είχε 4 δοκάρια και δύο ακυρωθέντα γκολ και η εξαιρετική Σοσιεδάδ τη νίκησε με 2-1, βάζοντας... φωτιά στην κορυφή στη La Liga! Στους 49 βαθμούς οι «Μπλαουγκράνα», στους 48 η Ρεάλ πλέον.
Ο Μπραχίμ Ντίας έχασε πέναλτι στο 90+24’ για το Μαρόκο, το παιχνίδι πήγε στην παράταση και εκεί ο Γκουεγιέ με γκολ στο 94’ έδωσε το τρόπαιο στην Σενεγάλη – Ηγετική εμφάνιση από τον Μανέ, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Ο Ράφα Μπενίτεθ απέδωσε την βαριά ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ στο ότι το δεύτερο γκολ… έκοψε τα πόδια των παικτών του, επειδή έχασαν την αυτοπεποίθησή τους