Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γαβαλάς: «Καλή επιτυχία σε όλες τις ελληνικές ομάδες» (pic)

Γαβαλάς: «Καλή επιτυχία σε όλες τις ελληνικές ομάδες» (pic)

Ο Διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκε στη σημασία της ρεβάνς με την Πλζεν και ανταπέδωσε τις ευχές στην ΑΕΚ, αλλά και σε όλες τις ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ερχόμενη Τρίτη (30/7) την Βικτόρια Πλζεν στο Καραϊσκάκη, στη ρεβάνς των δύο ομάδων για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Νίκος Γαβαλάς έστειλε το δικό του μήνυμα για το δεύτερο παιχνίδι με τους Τσέχους, αναφέρθηκε στη σημασία του ματς, ενώ ανταπέδωσε τις ευχές στην ΑΕΚ, αλλά και σε όλες τις ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αναλυτικά το μήνυμα του:

«Μόλις λίγα μέτρα μακριά από την αφετηρία… Η αρχή έγινε στην Τσεχία απέναντι σε μία ομάδα με πολλές παραστάσεις στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Η πρόκριση θα κριθεί την Τρίτη το βράδυ στο Καραϊσκάκη. Εκεί όπου ο κόσμος μπορεί να επηρεάσει, προς όφελος του Ολυμπιακού, τις ισορροπίες της ρεβάνς.

Το τελευταίο σφύριγμα πρέπει να μας βρει όλους στις θέσεις μας, καθώς είναι σε ισχύ η τιμωρία μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, αλλά με αναστολή δύο ετών, για τους πανηγυρισμούς μετά τον ιστορικό θρίαμβο επί της Μίλαν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του, ξέρουν τον τρόπο για να χαρίσουν αξέχαστες βραδιές στο νέο ευρωπαϊκό μονοπάτι που πήρε η ομάδα. Να είστε βέβαιοι για αυτό. Το εισπράττουμε καθημερινά, όλοι όσοι ζούμε από κοντά τη μεθοδική δουλειά που γίνεται στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Εν κατακλείδι, να ευχαριστήσουμε την ΠΑΕ ΑΕΚ για τις ευχές της για καλή επιτυχία στις ελληνικές ομάδες που μετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ανταποδίδουμε! Πράγματι, είναι καθοριστικό το καλοκαίρι για τη θέση της Ελλάδας στη βαθμολογία της UEFA. Κάθε ευρωπαϊκός πόντος του Ολυμπιακού, του Ατρόμητου, του Άρη, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ είναι πολύτιμος ώστε να βελτιωθεί η κατάταξη της χώρας μας και να εισπράξουμε, ως ελληνικό ποδόσφαιρο, τα οφέλη. Καλή επιτυχία σε όλους!».

Δείτε την ανάρτηση του Διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Μόλις λίγα μέτρα μακριά από την αφετηρία… Η αρχή έγινε στην Τσεχία απέναντι σε μία ομάδα με πολλές παραστάσεις στην…

Δημοσιεύτηκε από Nikos Gavalas στιςΠέμπτη, 25 Ιουλίου 2019

ΠΗΓΗ: onetv.gr

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024