Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνς: «Δύσκολο το ματς στο Καραϊσκάκη, θα μας δώσει ώθηση ο κόσμος» (vid)

Μαρτίνς: «Δύσκολο το ματς στο Καραϊσκάκη, θα μας δώσει ώθηση ο κόσμος» (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την ισοπαλία του Ολυμπιακού απέναντι στην Πλζεν, για τις δυσκολίες στη ρεβάνς του Καραϊσκάκη και για την ώθηση που περιμένει να δώσει ο κόσμος στην ομάδα.

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα στην Τσεχία κόντρα στην Πλζεν στο πρώτο ματς για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του ματς μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV για το παιχνίδι με τους Τσέχους, τονίζοντας ότι ήταν μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στην παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού στην εξέδρα της Ντόοσαν Αρένα, αλλά και στη ρεβάνς που θα γίνει σε μια βδομάδα στο Καραϊσκάκη.

Συγκεκριμένα, ο Μαρτίνς δήλωσε ότι θα είναι ακόμη πιο δύσκολο ματς το επόμενο, ενώ τόνισε ότι οι φίλαθλοι της ομάδας θα δώσουν έξτρα ώθηση στη ρεβάνς στο φαληρικό γήπεδο.Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Όπως είχαμε προβλέψει, ήταν ένα παιχνίδι ισορροπημένο απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο που έψαχνε το γκολ, έπαιζε επιθετικά, έτσι όπως είχαμε σκοπό να κάνουμε κι εμείς. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο όσον αφορά τις ευκαιρίες, όσον αφορά τις καλές στιγμές μέσα στον αγώνα. Ήταν στιγμές μέσα στον αγώνα που ήταν ανώτερη η Βικτόρια και άλλες που ήταν ανώτερος ο Ολυμπιακός.

Προσπαθήσαμε πολύ και στα 90 λεπτά απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο, δεν καταφέραμε να πιάσουμε την απόδοση αυτή που θα μας έδινε τη νίκη, όμως το να κερδίσεις εκτός έδρας σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης δεν είναι εύκολο, επομένως το 0-0 είναι ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς.

Έχουμε ακόμη 90 λεπτά για να διεκδικήσουμε τη νίκη, στο δικό μας γήπεδο, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να το πετύχουμε. Ο αντίπαλος είναι δύσκολος και το παιχνίδι ήταν όπως το περιμέναμε.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας που ταξίδεψαν εδώ για να υποστηρίξουν τον Ολυμπιακό. Με τη δική τους ενέργεια ήμασταν σε πολλές στιγμές του παιχνιδιού καλύτεροι. Μας έδιναν ώθηση. Είναι το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, είναι εδώ για να αποδείξουν πως είναι στο πλευρό μας.

Πιστεύουμε πως το παιχνίδι ήταν δύσκολο και το ίδιο δύσκολο θα είναι και το παιχνίδι μέσα στην έδρα μας, θα είναι αρκετά όμοιο. Όμως, με τους φιλάθλους στο πλευρό μας θα έχουμε μία παραπάνω ώθηση, μία παραπάνω βοήθεια για να μπορέσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024