Ο Νίκος Ζήσης ανακοινώθηκε κι επίσημα από την Μπανταλόνα και θα αγωνίζεται στο ισπανικό πρωτάθλημα.
Ο Έλληνας γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο δύο χρόνων και επιστρέφει στην Ισπανία μετά από επτά χρόνια όταν και αγωνίστηκε στην Μπιλμπάο.
Αξίζει να σημειωθεί πως τα πέντε τελευταία χρόνια ήταν μέλος της Μπάμπεργκ ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Ούνικς Καζάν, Σιένα, Φενέρμπαχτσε, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπενετόν Τρεβιζο και ΑΕΚ. Η Ένωση ήθελε να τον αποκτήσει ξανά όμως δεν τα κατάφερε και ο Ζήσης θα αγωνίζεται στην ACB μέχρι το 2021.
Την σεζόν 2018/19 ο Ζήσης είχε 7.1 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 3.9 ασίστ μέσο όρο σε 23 λεπτά συμμετοχής με την φανέλα της Μπάμπεργκ, από την οποία αποχώρησε έπειτα από 4 χρόνια.
FITXATGE | @nik683, nou base del Club Joventut Badalona
✍ Los verdinegros se refuerzan con un jugador con experiencia contrastada en Europa
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Κανονικά θα αγωνιστεί στην υπόλοιπη σεζόν των Μιλγουόκι Μπακς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όταν θα επιστρέψει από τον τραυματισμό του, όπως τόνισε ο προπονητής του, Ντοκ Ρίβερς.