Προς πώληση το γιοτ του Ραφαέλ Ναδάλ
Ο σούπερσταρ του τένις Ραφαέλ Ναδάλ έχει θέσει προς πώληση το πολυφωτογραφημένο γιοτ του, 23,05 μέτρων έναντι 2,6 εκατομμυρίων ευρώ
Ο σούπερσταρ του τένις Ραφαέλ Ναδάλ έχει θέσει προς πώληση το πολυφωτογραφημένο γιοτ του, 23,05 μέτρων έναντι 2,6 εκατομμυρίων ευρώ.
Ο Ισπανός αθλητής αγόρασε το Mitsubishi MCY 76, το 2016, και το ονόμασε «Beethoven» λόγω της αγάπης του για την κλασσική μουσική. Το σκάφος κατασκευάστηκε από τη Monte Carlo Yachts και έχει μέγιστη ταχύτητα 31 κόμβων την ώρα.
Σύμφωνα με την Camper & Nicholsons που ανέλαβε την πώληση του «Beethoven» το σκάφος διατίθεται σε άριστη κατάσταση με πολύ λίγες ώρες πλεύσης.
Το εσωτερικό και το εξωτερικό σχεδιάστηκαν από τη βραβευμένη Nuvolari Lenard. Στο εσωτερικό που προσφέρει την άνεση κατοικίας κυριαρχεί η ουδέτερη χρωματική παλέτα. Έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας οκτώ ατόμων στις τέσσερις καμπίνες, μία master suite, μία VIP suite και δύο δίκλινες καμπίνες.
Ο θρύλος του τένις, Ραφαέλ Ναδάλ είχε δηλώσει για το ναυπηγημένο στην Ιταλία MCY 76: «Το να είμαι εν πλω στο MCY 76 μου δίνει την ευκαιρία να ξεφύγω όταν θέλω να ξεφύγω.
Έχω το σκάφος σε απόσταση ενός λεπτού από το σπίτι μου με το αυτοκίνητο, έτσι σε κάθε στιγμή που αισθάνομαι ελεύθερος να πω καλά, θα πάω και θα επιστρέψω αύριο. Αυτό μου δίνει τη δυνατότητα να χαλαρώσω».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (11/1): Πού θα δείτε το Άρης – ΑΕΚ, το ματς του Παναθηναϊκού και τον τελικό Μπαρτσελόνα – Ρεάλ
- Ακλόνητοι στα μπλόκα οι αγρότες ετοιμάζονται για τη συνάντηση με Μητσοτάκη – «Κόκκινη γραμμή η επιβίωσή μας»
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους από τις 12 έως τις 16 Ιανουαρίου
- Ιράν: Αναφορές για 116 νεκρούς – Τεχεράνη: «Θα πλήξουμε Ισραήλ, αμερικάνικες βάσεις αν οι ΗΠΑ παρέμβουν»
- Φωτιά σε διαμέρισμα στην Πατησίων – Απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα
- Χειμερινές εκπτώσεις: Προσδοκίες για τζίρο άνω των 6 δισ. ευρώ





