Οι εκπρόσωποι της ελληνικής κολύμβησης στο Παγκόσμιο
Ποιοι αθλητές και αθλήτριες της ελληνικής κολύμβησης βρίσκονται στην αποστολή για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου που θα διεξαχθεί στη Νότια Κορέα (12-27 Ιουλίου)
Ολιγομελής θα είναι η ελληνική αποστολή, για τα αγωνίσματα κολύμβησης του 18ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου που θα φιλοξενηθεί στη Νότια Κορέα (12-27 Ιουλίου).
Συνολικά επτά αθλητές και αθλήτριες θα αγωνιστούν στη Γκουανγκζού, αφού, πέραν των πέντε που είχαν πιάσει από πέρυσι τα σχετικά όρια (Κριστιάν Γκολομέεβ, Ανδρέας Βαζαίος, Απόστολος Χρήστου, Νόρα Δράκου, Άννα Ντουντουνάκη), η ΚΟΕ αποφάσισε να συμπεριλάβει στην αποστολή για τη Νότια Κορέα μόλις δύο ακόμη κολυμβητές.
Πρόκειται για τον Δημήτρη Νέγρη, που πλησίασε πολύ το όριο στα 800μ. ελεύθερο, και τον «πρωτάρη» Γιάννη Γεωργαράκη, ο οποίος θα πλαισιώσει τους Γκολομέεβ, Χρήστου και Βαζαίο στα 4Χ100μ. ελεύθερο (είχε νικήσει τον Χρήστο Κατραντζή τον Μάιο, στο μίτινγκ «Ακρόπολις»).
- Τρόμος σε τουρνουά τένις στα ΗΑΕ: Παίκτες φεύγουν τρέχοντας το κορτ μετά από επίθεση drones (vid)
- Ιράν: Οι βομβαρδισμοί προκαλούν τρόμο στην Τεχεράνη, αλλά δεν υπάρχουν ενδείξεις για διαδηλώσεις κατά του καθεστώτος
- «Νεκρός ο Κουέιντιν Ταραντίνο από πυρά του Ιράν στο Ισραήλ» – Ένα fact check
- H COSMOTE TELEKOM Χρυσός Χορηγός των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ μέχρι το 2030
- Ερντογάν: Επιδεινώνεται η αστάθεια στην περιοχή, η Τουρκία συνεχίζει αποφασιστικά για την ειρήνη
- Η Βρετανία στέλνει το αντιτορπιλικό HMS Dragon και ελικόπτερα στην Κύπρο


