Μία εβδομάδα πριν από τον πρώτο αγώνα με την ΑΕ Λεμεσού στο β’ προκριματικό γύρο του Europa League ο Άρης θα τεστάρει την ετοιμότητά του κόντρα στον Ατρόμητο.
Τις τιμές των εισιτηρίων της συγκεκριμένης φιλικής αναμέτρησης ανακοίνωσε η ΠΑΕ:
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Τα εισιτήρια κοστίζουν:
ΘΥΡΕΣ 1,3 : ΚΑΝΟΝΙΚΟ 10 €, ΠΑΙΔΙΚΟ 5 €
ΘΥΡΑ 2: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 15 €, ΠΑΙΔΙΚΟ 10 €
ΘΥΡΑ 9: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 20 €, ΠΑΙΔΙΚΟ 10 €
ΘΥΡΑ 7: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 25 €, ΠΑΙΔΙΚΟ 15 €
ΘΥΡΑ VIP: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 40 €, ΠΑΙΔΙΚΟ 20 €
ΘΥΡΑ VVIP: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 50 €, ΠΑΙΔΙΚΟ 25 €
Για την αγορά του εισιτηρίου απαραίτητη είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής ταυτότητας και του ΑΜΚΑ.
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπενθυμίζει ότι στο παιχνίδι αυτό δεν ισχύουν οι κάρτες διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.
* H διάθεσή τους ξεκίνησε από την ARIS F.C. Boutique (Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-18:00 και Σάββατο 10:00-15:00)».
Ένα σφύριγμα στο τελευταίο ματς της Χάποελ Τελ Αβίβ, έβγαλε τον Δημήτρη Ιτούδη από τα ρούχα του, με τον Έλληνα τεχνικό να ορμάει στους διαιτητές και τον πάγκο της ομάδας του να προσπαθεί να τον συγκρατήσει με νύχια και με δόντια.
Τα πάντα έκανε ο Μπάμπης Κωστούλας στο 2-0 της Μπράιτον επί της Μπέρνλι, «γεμίζοντας» τη στατιστική του στο πρώτο ματς που φόρεσε φανέλα βασικού στην Premier League.
Ο Βαγγέλης Παυλίδης πέτυχε ένα ακόμη χατ τρικ συνεχίζοντας της μοναδικές παραστάσεις του με τη φανέλα της Μπενφίκα και ο πορτογαλικός Τύπος έχει... ξεμείνει από αποθεωτικά σχόλια για τον Έλληνα επιθετικό.
Τρία ματς περιλαμβάνει το «μενού» της Κυριακής που ολοκληρώνει την 13η αγωνιστική της Stoiximan GBL, με το σημαντικότερο να διεξάγεται στο Αλεξάνδρειο όπου ο Άρης Betsson υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Καρδίτσα ο Παναθηναϊκός.