Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
NBA : Extreme makeover στην Οκλαχόμα

NBA : Extreme makeover στην Οκλαχόμα

Άλλος ένας παίκτης από το ρόστερ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ αποτελεί παρελθόν, με τον GM, Σαμ Πρέστι να έχει στα χέρια του πλέον ένα μεγάλο wage budget και πολλά draft picks

Στην Οκλαχόμα φαίνεται πως η φυγή του Πολ Τζορτζ άνοιξε για τα καλά τον χορό τω αποχωρήσεων. Ο General Manager Σαμ Πρέστι, αφού έχασε τον Πολ Τζιορτζ δείχνει διατεθειμένος να παραχωρήσει και τον franchise player της ομάδας, Ράσελ Γουέστμπρουκ, κλείνοντας οριστικά έναν κύκλο.

Μέχρι να γίνει αυτό όμως, πρόλαβε να «διώξει» έναν ακόμα παίκτη από το τρέχον ρόστερ των Θάντερ. Πρόκειται για ντον Τζέραμι Γκραντ ο οποίος σύμφωνα με τον Άντριαν Βοϊναρόσφσκι να αναφέρει πως ο 26χρονος σμολ φόργουορντ πήγε στους Ντένβερ Νάγκετς έναντι ενός ακόμα μελλοντικό pick πρώτου γύρου.

Συνολικά πλέον οι Θάντερ έχουν ελευθερώσει 39 εκατ. δολάρια (χωρίς την ενδεχόμενη φυγή του Mr. Triple Double) ενώ έχουν τον εντυπωσιακό αριθμό των έξι μελλοντικών draft picks πρώτου γύρου και όλα δείχνουν πως με μελετημένες κινήσεις και σωστό σχεδιασμό, η Οκλαχόμα ίσως καταφέρει στα επόμενα χρόνια να φτάσει και potential της σεζόν 2012 όταν και η τριάδα των Γουέστμπρουκ, Ντουράντ και Χάρντεν έφτασαν στους τελικούς του ΝΒΑ.

Όσο για το Ντένβερ; Πήρε έναν ακόμα εξαιρετικά χρήσιμο ρολίστα με καλή παρουσία στην άμυνα, ο οποίος προέρχεται από την μακράν καλύτερη σεζόν της καριέρας του, έχοντας 13.6 πόντους και 5.2 ριμπάουντ σε 32.7 λεπτά συμμετοχής.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024