ΑΕΚ: Δε θα βιαστεί για τον εξτρέμ ο Καρντόσο
Η ΑΕΚ έχει ως προτεραιότητα την απόκτηση του εξτρέμ, αλλά ο Μιγκέλ Καρντόσο δε θα βιαστεί αν δε βρει τον κατάλληλο
Μετά και την απόκτηση του Φρανσίσκο Ζεράλδες, ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει ως προτεραιότητα την απόκτηση εξτρέμ, αυτό δε σημαίνει όμως ότι θα βιαστεί για να καλύψει αυτό το κενό.
Σύμφωνα με τη «Live Sport», ο προπονητής της ΑΕΚ είναι διατεθειμένος να κάνει υπομονή μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται η μεταγραφή αυτή να πραγματοποιηθεί, αφού η ομάδα θα ταξιδέψει για την Πολωνία (στις 2 Ιουλίου), όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
Στόχοι φυσικά και υπάρχουν, με κάποιους εξ αυτών να είναι εισηγήσεις του πορτογάλου τεχνικού, αλλά όπως φέρεται να τόνισε ο ίδιος στον Νίκο Λυμπερόπουλο, δε θα βιαστεί αν δε βρει αυτόν που θα κάνει τη διαφορά.
- ΑΕΚ – Μπανταλόνα: Ώρα υπέρβασης και πρόκρισης για την Ένωση
- Champions League: Μπάγερν – Ρεάλ και Άρσεναλ – Σπόρτινγκ για τα δύο τελευταία «εισιτήρια» των ημιτελικών
- Η προκλητική κίνηση του Σιμεόνε στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα: «Ώρα για ύπνο» (vid)
- «Δεν υπάρχει ικανοποίηση για τον Σορτς στον Παναθηναϊκό»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (15/4): Δράση με ελληνικό μπάσκετ και Champions League
- Αίτημα για μόνιμη συμμετοχή στη Euroleague κατέθεσε ο ΠΑΟΚ
- Το NBA στον… αστερισμό του Αντετοκούνμπο: Οι Χιτ φαβορί για την απόκτησή του (pic)
- Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442