Η καναδική πιτσαρία Boston Pizza συνεργάστηκε με τη διαφημιστική εταιρεία John St. και δημιούργησε κάτι που πολλοί από εμάς περίμεναν εδώ και αρκετό καιρό.

Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιος θέλει να φάει πίτσα ενώ χαλαρώνει στον καναπέ ή στο κρεβάτι του, παρακολουθώντας την αγαπημένη του σειρά. Δεν είναι λίγες και οι φορές που κάποιος το έχει προσπαθήσει και έχει αποτύχει παταγωδώς, αφού τελικά και πίτσα δεν κατάφερε να φάει και λερώθηκε.

Η λύση στο πρόβλημα όμως έφτασε με αυτήν την πρωτοποριακή καινοτομία: κουτί πίτσας που μετατρέπεται σε τραπεζάκι – δίσκο. Στο επάνω και το κάτω μέρος του κουτιού έχουν προστεθεί δύο επιπλέον χαρτόνια, τα οποία ο χρήστης μπορεί να διπλώσει και να τα τοποθετήσει στις κατάλληλες υποδοχές για να σχηματίσει τα πόδια του δίσκου – τραπεζιού.

Τα δύο αυτά επιπλέον χαρτόνια «κλειδώνουν» σε δυο υποστηρικτικές λωρίδες χαρτονιού, με αποτέλεσμα το κουτί να είναι σταθερό και να έχει σχήμα ορθογώνιου παραλληλόγραμμου.

Το εν λόγω τραπεζάκι πίτσας ονομάζεται «BP in Bed», από την ονομασία της Boston Pizza και συνειρμικά μας παραπέμπει στην «πίτσα στο κρεβάτι».

Γράψτε το σχόλιό σας