Ισόβια σε τρεις άνδρες για τον βιασμό και τον φόνο οκτάχρονης στην Ινδία
Σε ισόβια κάθειρξη καταδίκασε σήμερα, ινδικό δικαστήριο τρεις άνδρες για τον βιασμό και τον φόνο ενός οκτάχρονου κοριτσιού μουσουλμανικού θρησκεύματος πέρυσι στο κρατίδιο Τζαμού και Κασμίρ, δήλωσε ένας συνήγορος υπεράσπισης, σε μια υπόθεση που προκάλεσε οργή σε όλη τη χώρα
Σε ισόβια κάθειρξη καταδίκασε σήμερα, ινδικό δικαστήριο τρεις άνδρες για τον βιασμό και τον φόνο ενός οκτάχρονου κοριτσιού μουσουλμανικού θρησκεύματος πέρυσι στο κρατίδιο Τζαμού και Κασμίρ, δήλωσε ένας συνήγορος υπεράσπισης, σε μια υπόθεση που προκάλεσε οργή σε όλη τη χώρα.
Σε άλλους τρεις άνδρες, που καταδικάσθηκαν επίσης για την υπόθεση αυτή, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης πέντε ετών, δήλωσε ο δικηγόρος Νινόντ Μαχατζάν στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου στη βόρεια πόλη Πατανκότ.
Το κορίτσι, το οποίο ανήκε σε μια νομαδική μουσουλμανική κοινότητα που ζει στα δάση του Κασμίρ, ναρκώθηκε, κρατήθηκε αιχμάλωτο σ’ έναν ναό και δεχόταν σεξουαλικές επιθέσεις επί μια εβδομάδα πριν στραγγαλιστεί και χτυπηθεί μέχρι θανάτου με μια πέτρα τον Ιανουάριο του 2018.
- Καραϊβική: Νέο πλήγμα των ΗΠΑ εναντίον ταχύπλοου σκοτώνει τρεις επιβαίνοντες
- Ουκρανία: Δεν έχω πειστεί ότι κάποια μέρα η Ρωσία θα κλείσει συμφωνία, λέει ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ
- Συγκλονιστική μαρτυρία πατέρα που το παιδί του έβαλε τέλος στη ζωή του
- Σαλαμίνα: «Τον είδαν να φοράει την ακριβή καδένα της» – Μαρτυρία για τη δολοφονία της Φαιναρέτης Μπαξεβάνη
- Περού: Το κοινοβούλιο συζητά την αποπομπή του υπηρεσιακού προέδρου για «ανάρμοστη συμπεριφορά»
- Σαλαμίνα: Το στοιχείο «κλειδί» για τη δολοφονία της Φαιναρέτης Μπαξεβάνη & ο ένστολος μάρτυρας
