Ολυμπιακός : Ένας φίλος ήρθε απόψε απ΄τα παλιά
O άλλοτε σέντερ του Ολυμπιακού Πάτρικ Γιανγκ βρίσκεται στην Ελλάδα και έκανε τη βόλτα του από την έδρα των Πειραιωτών
Από την στιγμή που ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος για την Αβελίνο, ο Πάτρικ Γιάνγκ ήταν ελεύθερος να συνεχίσει τις… διακοπές του για το καλοκαίρι, μέχρι τον επόμενο προορισμό της καριέρας του.
Ο Αμερικανός σέντερ λοιπόν δεν έχασε χρόνο και βρέθηκε στην χώρα μας, την οποία λατρεύει, αφού παρότι είχε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό, μόνο καλά λόγια έχει να λέει για την Ελλάδα.
Ο Γιανγκ μάλιστα επί της ευκαιρίας, έκανε μία επίσκεψη στα παλιά του λημέρια. Πάτησε το παρκέ του ΣΕΦ και φρόντισε να μας το γνωστοποιήσει μέσω του λογαριασμού του στo instagram, γράφοντας μάλιστα ότι: «Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έχουν περάσει δύο χρόνια».
Δείτε τα στόρι του Γιάνγκ

- Ποδόσφαιρο και κεφαλιές: το αθέατο ρίσκο για τον εγκέφαλο
- ΑS: «Η διοίκηση της Σεβίλλης στηρίζει τον Ματίας Αλμέιδα παρά τα αποτελέσματα»
- Σαχτάρ, η «Βραζιλία της Ευρώπης» μέσα στον πόλεμο
- Η Ίντερ σε μεταβατική σεζόν: Τα πέντε «καυτά» συμβόλαια και το σχέδιο του Κίβου
- Μπαρτζώκας: «Πολύ αξιόλογο το ρόστερ μας, αλλά οι τίτλοι θέλουν δουλειά»
- Ολυμπιακός: Παίζει κόντρα στη Μπάγερν ο Μιλουτίνοφ
- Ο Ερικ Τεν Χαγκ στην Τβέντε: Επιστροφή στις ρίζες και αλλαγή ρόλου
- Εμμανουήλ Καραλής και Ελίνα Τζένγκο κορυφαίοι αθλητές στίβου στην Ελλάδα για το 2025
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 08.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/bent-hertema-HuhBWIfw4Kg-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442